2016. november 15., kedd

Rétegelt lemez szolnok

Sok területen, magán és ipari felhasználásra is alkalmas. Ennek oka értelemszerűen a termék sokoldalúságában rejlik: kiváló mechanikai tulajdonságok (magas hajlítószilárdság és rugalmassági modulusz stb.), esztétikus és. Csúszásmentes rétegelt lemez készletről azonnal. Készletes vastagságok: mm, mm mm, mm. Rendelésre: mm, mm, mm, mm, mm.


A szolgáltatásaink biztosítása és a legjobb felhasználói élmény érdekében a LogDrill cookie-kat használ ezen az oldalon.

Az oldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A luc rétegelt lemez egy jó minőségű, könnyű, többcélú lap- lemez termék. I deális panel a szerkezeti felhasználásokhoz és a teherhordó alkalmazásokhoz, mint a tetőfedés, padlóburkolat, falburkolatok, csomagolás és asztalosipar.


Többféle méretben, vastagságban, kültérre-beltérre egyaránt, akár erősen nedves helyen is használható. Alkalmas teherautó platónak, színpadnak. A szimmetrikusan elhelyezett rétegek fafaja és vastagsága azonos. Ezzel az elrendezéssel a természetes fa anyagok.


A rétegek rostiránya az előzőre mindig merőleges.

Az IBL az ötvenes évek végétől gyárt nyár rétegelt lemezt, valamint megkezdi beruházásait a lécbetétes bútorlapgyártásba. Szintén ebben az évtizedben már Olaszország határain túl is fontos piaci szereplővé lesz. A 60-as években a vállalat tovább terjeszkedik és megszilárdul e termékcsoportokban, valamint új. Több fafajból is készíthetőek, mind. Nyár rétegelt lelmez.


Azokon a helyeken teljesít jó szolgáltatot ez a rétegelt falemez, ahol emberek mozognak, vagy valamilyen extra mechanikai hatásnak vannak kitéve. Ilyen például egy plató, lépcső, valamilyen padlózat vagy teraszburkolat. Nyír rétegelt lemez egyik oldalon csúszásmentes másik oldalon sima sötétbarna fenolfilm bevonattal, OSBfutár. Orosz nyír rétegelt lemez. Bükk rétegelt lemez.


Rétegelt lemez (3) Ár. Szolnok , Piroskai út 8. Ragasztott lemez luc, jegenye Ragasztott lemez , táblás Egyéb ragasztott lemez. Falap, falemez - Faáru típusa. Nyír csúszásmentes rétegelt lemez – teherautó platónak ideális Kültéri felhasználásra egy oldalt csúszásmentesített másik oldalt védőfóliával ellátott rétegelt.


Viszonteladók ,nagyfelhasználók jelentkezését várjuk! Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A bútorlapszabászatokban fellelhető rétegelt lemezek 1-mm vastag, főként nyár-, bükk-, erdei-, lucfenyő- és nyírfalemezek több rétegben történő összeragasztásával és préselésével készülnek.


Mennyi a lemez ára használtan?

Számos előnyt tartogat partnereinknek! A nap órájában elérhető. Mindig aktuális árak és raktárkészlet. Gyors és egyszerű keresési lehetőségek.


Váltsa valóra lakberendezési álmait a Varia 3D Plannerrel. Küldje el nekünk az megtervezett bútorát és mi legyártjuk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések