2016. november 14., hétfő

Doble társasjáték

Találjatok hasonlóságokat, vagy ellentéteket a Dobble társasjáték során! A társasjáték kerek kártyalapot tartalmaz, amiken motiváló képeket láthattok. A képek között minimális eltérésvan,vajon kifogja. Double click anywhere, drag files in, paste from clipboar or click here to post. Minden kártyán csak egy kép egyezik, ezért a játék nagyon jól fejleszti a megfigyelő képességet, és a reflexeket!


A játék ötféle változatban játszható. A feladat az azonosságok felismerése a kártyák között. A Dobble egy gyors pörgős kártyajáték. Lehetetlenség fejben tartani őket!


De nem is kell - a Dobble egy pofonegyszerű, ám annál élvezetesebb kártyajáték jellegzetes, kerek lapokkal, ahol nincs más dolgo mint az éppen felcsapott kártyák nyolc-nyolc ábrája közül megtalálni az. Ha ez megvan, készen álltok a Dobble játékra! Fantasztikus társasjáték bármilyen témában, ovis kortól egészen az iskolás korig használható. Ismerős a Dobble társasjáték ? Egyre több óvodában használják és otthon, a családokban is nagy népszerűségnek örvend. Minden korosztály számára ideális, hiszen pörgős, izgalmas játék, variálható szabályokkal és színes ábrákkal.


A mérete kompakt, utazáshoz is kiváló! Ez a szórakoztató játék rendkívül komplexen fejleszti a figyelmet, a koncentrációt, a. Nincs játékok széles választékban. Párkeresős gyorsasági kártyajáték minden korosztály számára! Ugyanakkor még felnőtteknek is izgalmas társasjáték.


Jó megfigyelés és gyors reflexek. Erre a kettőre biztosan szükséged lesz ennél a könnyed és gyors parti játéknál. Escape RooThe Game – társasjáték bemutató.


Igazán közkedvelt a gyermekek, de még a felnőttek körében is. Fejlesztő, ismeretterjesztő, vidám játékok ingyen. Madár, ne mérgelődj! Asmodee Gém Klub Dobble Kids kártyajáték. Gyűjtsd a pénzt és nyerj!


Gyors és szórakoztató kártyajáték! A kártyákon eltérő mennyiségben pénzérmék és 1-18-ig számok láthatóak. Dobble játék: Játék webáruház, játék webshop, ahol nem csak fejlesztő játékokat találsz! Ha unod a gagyit és igazán jó egyedi játékra vágysz.


Készségfejlesztő játékok, képességfejlesztő játékok - játékos tanulásért. További ötletek a következővel kapcsolatban. A kártyalapokon összesen 50-nél is több különböző szimbólum látható, és bármelyik két lapon pontosan egy azonos szimbólum található.


Készen álltok egy jó kis Harry Potter Dobble-partira? A szettel 5-féle minijáték is játszható, ha szorít az idő, és.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések