2016. november 28., hétfő

Oroszlánkutya

Start your Pulseway journey today and enjoy the most portable RMM on the market! RMM and PSA software rated by PC magazine. Az afrikai oroszlánkutya (Rhodesian ridgeback, magyarul kb. „rodéziai tarajoshátú”) Zimbabwe állam területéről származik.


Jelenleg az afrikai oroszlánkutya az egyetlen bejegyzett Dél-Afrikából származó őshonos fajta. Ha a kutya rájön, hogy az engedelmesség az ő számára is kifizetődő, attól kezdve szívesen és eléggé gyorsan tanulja meg az új parancsokat.

Manapság már kevesen használják az eredeti - vadászati - céljára, inkább az őrző-védő területeken alkalmazzák őket. Files are available under licenses specified on their description page. Kis oroszlánkutya : A média Commons tartalmaz Kis oroszlánkutya témájú médiaállományokat.


Az kis oroszlánkutya (Petit Chien Lion) egy francia fajta. Az európai arisztokrácia körében é. Fontos, hogy elkezdjük a képzését fiatal korában és határozottan – de ne legyünk vele kemények – és következetesen. Media in category Petit chien lion The following files are in this category, out of total.

Kobzos Gábor vagyok a Mawanda Moon Kennel tulajdonosa. Kutyához való kötödésem már egészen kis korom óta kialakult. Sajnos panelrengetegben nőttem fel, így szüleim nem engedték, hogy kutyát tartsak a lakásban. Idegenek környezetében tartózkodó, de nem agresszív. Gazdájához és családjához kedves, és feltétel nélkül hűséges.


Gondozás és testmozgás. Egészséges fajta, a higiéniás gondozást leszámítva nem igényel különleges gondozást. Társasági kutyák) Szekció 1. Bichonok és rokon fajták. A löwchen eredetét a XIV. Sok képzőművészeti alkotás megörökíti az udvartartások jellegzetes lakóját.


Az udvarhölgyek a klasszikus „oroszlán-stílusra nyíratták a. Afrikai oroszlánkutya (Rhodesian Ridgeback) Dél-afrikai eredetű, több évszázada él azon a tájon. Valószínűleg a XVII. Mint neve is mutatja, oroszlánvadászatra használták.


Az egyik elmélet szerint Észak-Európából származó fajta, amely magában foglalja Németországot, Belgiumot és Franciaországot.

A Wuuff minden információt megad ahhoz, hogy kiválaszthasd a számodra tökéletes kölyköt a hirdetések alapján. Lowchen az egyik alapító fajtája lehet a Toy Poodle. Afrikai Oroszlánkutya kennelünk Az African Fata Morgana Kennel Budapesttől km-re Érden található a 6-os úttól nem messze. A kiskutyád a korának. A Duna-parthoz közel minden nap nagy sétákat teszünk kutyáinkkal akik ezt nagyon élvezik a víz és az ott élő állatvilág közelsége miatt.


Afrikai Oroszlánkutya különleges fajta, mely az egykori Rhodéziából (ma Zimbabwe) származik, s nevét a hátán tőr alakban visszafelé növő szőrcsíkról vagyis a ridge-ről kapta. A ridge a fajta védjegye. A még alig háziasított Thai Ridgeback Thaiföldről származik, és hasonló ridge-el rendelkezik, mint afrikai névrokona.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Kutyák és gazdáik portálja, ahol mindent megtalálsz a kutyákról: kutyafajta adatbázis, cikkek, háttérképek, kutya névnapok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések