2016. november 16., szerda

Kábelcsatorna vágó olló

Kábelcsatorna - vágó ollók. Ezeket az ollókat kábelek és műanyag lécek vágására fejlesztették. A nagyon könnyű vágás egy különleges vágásgeometriának köszönhető. Csúszásmentes szabó-alátét.


Csatorna – és csővágó olló (40×20-ig és d=40mm-ig). Weidmüller KT vezeték vágó olló – Weidmüller KT vezeték vágó olló. Olló kábelcsatornákhoz 2mm, barnított, vágóérték max. Kemény és lágy műanyagcsövek, textilszövetű és anélküli gumitömlők és egyéb műanyagprofilok, pl. Nézd meg termékkínálatunkat.


KÉSZLET TARTALMA vágó olló 5db cserélhető alsópofa általános célú,. Kemény műanyagból készült lécek és profilok, pl. Manuális kábelcsatorna - vágó kézi karos működtetéssel és eloxált, lézerrel gravírozott hosszütközővel (milliméter és coll skálázás), valamint késvédővel, amely.


Ami tetszik: Ami nem tetszik: lassú. Nem ajánlom csatorna vágásra kicsi a pengéje ! Vásárlás: Csővágó árak, eladó Csővágók. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Olcsó Csővágó termékek, Csővágó márkák. Olló , elsősorban alakos gumitömítések vágásához, de mindenféle nemfémes vékony anyaghoz, kábelcsatorna , dekorációs léc, lágy vagy kemény PVC csíkok és profilok, takaróléc stb.


PVC cső- és kábelcsatorna-vágó olló készlet 7részes 14. Ft-ért a Szerszámplacc szerszám webáruház Vágók, fogók, kulcsok kategóriájában. A behúzógörgővel gond nélkül begörgethetjük a profilt a vájatba. A világhírű narancsnyelű ollók a Fiskars Hivatalos webáruházában!


Verhetetlen árak, közvetlenül a gyártótól! A cikk-cakk olló vásárlásakor is érdemes minőségi darabot választani, hiszen az olcsó típusok csak roncsolni fogják a textilt, nem vágni. Dekoratív szegélyek készítéséhez alkalmas. Könnyen foszló anyagoknál jól helyettesíti a varrógép cikk-cakk öltéses eldolgozását. KPE csővágó olló 6-42mm HANS.


PVC cső és kábelcsatorna vágó olló készlet részes. Akciós Sövényvágó olló ár! Muta hernyózó olló fűrésszel ideális magas fák metszéséhez.


Teleszkópos rúdra, vagy hosszú fa nyélre szerelve, létra használata nélkül a földről könnyedén gondozhatjuk fáink, magasabban lévő. Ha érdekel a minőségi természetes szépségápolás, akkor a Fodrászkellék Shop a Te webáruházad! PLIERS - KNIPEX, the leading pliers specialist - High Performance Pliers with complete Online-Catalogue, Pliers-ABC!


RC széria – vasúti sín vágó olló , maximálisan UIC sín vágására kialakított harapó olló , tonnás géptől tonnás gépig ajánlott modell. A harapókat hónap garanciával értékesítjük. Enregiatakarékos otthon Tetőcserép akció,Tetőcserép árak,cserép árak,cserép,napelemes tetőcserép.


Egyszerűen hosszabb az élettartama.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések