2016. november 7., hétfő

Gamma linolénsav

Gamma linolenic acid is an omega-fatty acid. The body converts gamma linolenic acid to substances that reduce inflammation and cell growth. More evidence is needed to rate the effectiveness of.


Linolenic acid or GLA (γ-linolenic acid), (INN and USAN gamolenic acid) is a fatty acid found primarily in vegetable oils. When acting on GLA, arachidonate 5-lipoxygenase produces no leukotrienes and the conversion by the enzyme of arachidonic acid to leukotrienes is inhibited. A linolénsav a természetben glicerinnel alkotott észterek, gliceridek alakjában található meg.

Előfordul a lenolajban, a mákolajban, a kender és a gyapot olajának is alkotórésze. Az emberi szervezetben is megtalálható, mint glicerinészter. A gamma- linolénsav fontos összetevője a sejtfalnak.


Ha kevés van belőle, felbomlik a vízháztartás egyensúlya, kiszáradáshoz, ráncosodáshoz, allergiához, sőt ekcémához vezethet. The document has moved here. Voice, mobile and connectivity products for all business sizes. Benefit from a business-only network owned and run entirely by Gamma. Built from the ground up, the network enables us to deliver services more efficiently while offering high levels of automation and a governance structure that provides outstanding platform security and service continuity features.


A gamma - linolénsav (GLA) fontos szerepet játszhat a gyulladásos problémák kezelésében, különösen a bőrbetegségek esetében.

A vegyület pozitív hatásai. Három kettős kötést tartalmaz, mindhárom cisz helyzetű. Az Európába áttelepített egyedek mai utódai erős hibridizációs. A szervezet önmaga nem képes előállítani, csak táplálék révén jut hozzá. A gamma linolénsavat viszont a szervezet is létre tudja hozni, ha jelen vonnak a hozzávalók.


A ligetszépéből nyert olajnak -a linolsav, és -a gamma linolénsav. F-vitamin leggazdagabb forrása. English dictionary definition of gammas. The third letter of the Greek alphabet.


See Table at alphabet. Egyszóval, a gamma-linolénsav egy nutritív anyag, amely a szervezet egészségét tartja fenn, jótékony hatással van a nők menstruációs ciklusának felbomlása esetén, harmóniában tartja a hormonháztartást. Cikkek a következő cimkével: gamma-linolénsav A szuperegészséges kendermag A kendermag meglehetősen gazdag ásványi anyagokban, teljes értékű fehérjékben, a belőle préselt olaj pedig esszenciális zsírsavakban.


A GLA a prosztagladin egyik előfutára, amely a gyulladásos folyamatokat csökkenti a szervezetben. Nőknél a normális menstruációs ciklus fenntartása érdekében meghatározott. A Ligetszépe olaj azon kevés természetes kiegészítők közé tartozik, mely magas százalékban tartalmaz Linolsavat () és Gamma - linolénsavat (). Mindkét összetevő nagyon fontos a bőr megfelelő állapotának megtartásához és a szervezet harmónikus működéséhez. It can cause digestive-tract side effects, such as soft stools, diarrhea, belching, and intestinal gas.


Mi az a gamma linolénsav ? A lenmag kivonat, a gamma-linolénsav egyfajta növényi ligan, amely leginkább a lenmagban található.

Fő bioaktív alkotóelemei a szekoizolaricirezinol-diglikozid vagy a gamma-linolénsav léteznek. A linolsav esszenciális zsírsavnak számít, vagyis a szervezet nem tudja előállítani, a gamma -linolénsavat viszont már képes a táplálékból szintetizálni. Segíthet a pattanásos bőr kezelésében. Alkalmazása elsősorban kúraszerűen javasolt, évente 2-alkalommal.


A panaszoktól függően napi 1-kapszula az adagolás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések