2016. november 21., hétfő

Frufru vágás otthon

Hogyan vágjunk otthon frufrut? Cancel Unsubscribe. Subscribe Subscribed Unsubscribe 6. A megunt frizurát is percek alatt feldobhatod egy jól eltalált frufruval. Még fodrászhoz sem kell elmenned hozzá, mert te magad is le tudod vágni otthon egy jó éles olló segítségével.


Elmondjuk, hogyan vágj magadnak egyenes, teli frufrut, az elkészítés menetét pedig videón is megnézheted.

Frufrut is vághatsz magadnak otthon. Fésüld előre a frufrut, a többi hajat pedig tűzd hátra. Vasald ki a tincseket, és a szemed belső sarkainál csinálj egy választékot.


A középen maradt hajat fogd a mutató- és a középső ujjad közé a kívánt hossznál. Egyszerű frufruigazítás otthon. Nyilván biztosabb kezek között van a frufru szakavatott fodrász kezei között, ám mivel a koronavírus miatt nem kifejezetten ajánlott a szalon látogatása, sokan rákényszerülhetnek, hogy otthon oldják meg a feladatot. Egy frufru vágásért elmenni a fodrászhoz?


Hiszen egy kis vágás innen, aztán.

Nem egyszerű, de ebben a videóban segítek Neked. Ha fokozatos, tépett hatású frizurát szeretnél így készíteni, a vágás előtt egyszerűen. Hajvágás a fodrászüzletben és otthon , profik és kevésbé profik munkái. Hosszú egyenes haj. Az olló hegyével függőlegesen vágjunk cikcakkot a hajba, így nem lesz bilifrizuránk.


Akinek van gyakorlata, az egy kicsit elemelheti a hajat a homlokból, így sokkal lazább, levegősebb, fokozatosabb lesz a vágás. Az egyben levágott egyenes frufru vágása sokkal nehezebb, mintha kettéválasztva vágjuk le a frizurát. Csak erős idegzetűeknek: így NE vágjatok frufrut otthon.


Envy deladyd egy videóban mutatta be tudományát, hajnyíróval vágott magának frufrut, s bár nagyjából helyrehozta kreációját, de szemmel láthatóan ő maga is meglepődött a végeredményen! Fodrászok inspirálták, és a WELLA szakértői fejlesztették ki Önnek otthoni használatra a WELLA PRO SERIES-t, mely egy fodrászszalonban készült frizura érzésé. Welcome to FruFru , my name is Jean and FruFru is my dream come true. I have always enjoyed making and creating things, especially things that other people can enjoy, this has led me to set up FruFru. Az alábbi fazonokból nyugodtan szemezgess, mind divatosak és sokféle arcformához illenek.


A frufru levágása előtt olvass el pár alapszabályt:. Amit levágtál, az lent is marad! Amikor megválasztod a frufru hosszát, mindig hagyj rá valamennyit.


A lenti videóban is láthato hogy az első vágást hosszúnak találta a lány, így még utólag igazíthatott rajta.

Mielőtt bármit is tennél, vegyél három mély lélegzetet, és gondold újra a helyzetet, hiszen a frufru lassan nő vissza, így a hibákat nehezebb kijavítani. Itt van pár tipp, hogyan vágd a frufrudat magadnak, ha már eldöntötted: 1. Azon túl, hogy nem értjük, a hajunk többi része miért nem nő ilyen sebességgel, az is elég idegesítő, hogy szinte kéthetente fel kell keresni a fodrászt, ha meg szeretnénk tartani a tökéletes formát. Kerüld el inkább a felesleges pénzkiadást, és tanuld meg, hogyan tudod megigazítani a frufrudat otthon , saját magadnak is.


Otthon se nézz ki nyúzottan! Csábító lehet otthon egy kinyúlt pólóban és kopott macinaciban tenni-venni, dolgozni, azonban ha kicsit emelni szeretnéd a szetted fényét, akkor nem árt más ruhadarabokat is bevetned. Ez a ’60-as évek ihlette frizura pont ellentétes esetekre lett kitalálva – mint fentebb olvashattad.


A dús, egyforma tincseknél minden hiba sokkal jobban látszik. Bele merünk vágni a saját hajunkba, vagy ahhoz csak a kedvenc fodrászunk nyúlhat? Ugyan ki ne próbálkozott volna már otthon a hajvégek levágásával, vagy a merészebbek a frufrujuk saját kezűleg való elkészítésével?


Ehhez az utóbbi manőverhez találhatunk segítséget ezekben a videókban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések