2016. november 28., hétfő

Mömax szőnyeg

Az igazi stílusvadászok a mömax hírleveleiből azonnal megismerkedhetnek a legújabb trendekkel. Iratkozz fel Te is! A mömax iOS és android applikációval mobilon keresztül is informálódhatsz. Fedezd fel választékunkat mobilról is bárhol és bármikor! Részletek Üzlethez.


Beépthető konyhák minden ízlés szerint! Keresgéljen a Möbelix széles konyhaválasztékában és fedezze fel új konyháját! Egészen más hatást érünk el egy modern, egyszínű szőnyeggel mint egy keleties, kézi csomózásúval, de az sem mindegy, hogy a falakat milyen tapéta vagy poszter borítja. Kínálatunkban a legkülönlegesebb igényeket is kiszolgáljuk, legyen szó formaválasztékról, színekről, mintákról, illetve otthona bármely helyiségéről!


Széles szín-, minta-, méret- és szálhosszúság-választék M. Tekintse meg folyamatosan bővülő szőnyeg kínálatunkat ahol megtalálják a hosszúszálú puha shaggy szőnyegektől kezdve a rövid szálú modern egyszínű vagy akár színes szőnyegeket is. Az egyedi szín- és formavilágú szőnyegkülönlegességek műalkotásként is megállják a helyüket. Válogasson modern stílusú szőnyegeink közül!


Szőnyeg Modern szőnyegek. Tekintse meg szőnyeg kínálatunkat, és amennyiben az online szőnyegáruház termékei között nem találja amit keres, látogasson el valamelyik üzletünkbe, ahol további szőnyegekből válogathat! Kerek, klasszikus, modern, nagyméretű, shaggy és gyerekszőnyegek széles választékban.


Látogasson el hozzánk, vagy rendeljen online szőnyeg webáruházunkból! A Mömax akciós újság lapozható változata hamarosan betöltődik, kérjük lapozzon lejjebb! Amennyiben készüléke nem jeleníti meg a Mömax akciós újságot, letöltheti a leírásban található linkről PDF formátumban.


Natty exkluzív szőnyegekA Natty szőnyegeket selymes tapintás, fényes, elegáns, modern megjelenés jellemzi. A RugVista a géppel összekapcsolt szőnyegek széles választékát A kézzel csomózott kínálja alacsony áron. Biztonságos és megbízható!


Kiszállítás Vidékre. Vidékre futárszolgálattal küldjük szőnyegeinket. A futár - óra között szállít.


Országos kiszállítás - 2. Ft ( több darab esetén is ). Hol lesz a szőnyeg elhelyezve? Hálószoba Étkez ő egyéb (választási lehetőségek) Kívánt forma? Előnyben részesített méret? Legyen az klasszikus khasmir selyem szőnyeg vagy nepáli gyapjú szőnyeg , színei, mintái, anyaga mindig maradandó értéket képviselnek majd otthonában.


Az évezredes formák és kiérlelt motívumok az időtlenséget és az eleganciát fejezik ki, melyek. Kínál Mömax szőnyeg : 70x1cm-es fürdőszobaszőnyeg, 1 pamut, fokon mosható. Outlet áron minőségi szőnyegek.


Vásároljon minőségi olcsó szőnyegeket budapesti szőnyeg boltunkban vagy rendeljen olcsó szőnyegeket online szőnyeg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések