2016. november 29., kedd

Felületszivárgó

Dörken DELTA - MS DRAIN felületszivárgó lemez, geotextíliával, függőleges felhasználásra Geotextíliával kasírozott dombornyomott lemez. Nedvesség távoltartása és a talajvíz okozta hidrosztatikus nyomás megszüntetésére, egy mm távtartó lemez, különböző szélességű tekercsekben, más néven felületszivárgó. Ahhoz, hogy egy dombornyomott lemez a vizet az alap mellől el tudja vezetni, mindenképp szükséges egy a domborulatokra kasírozott geotextília, ilyen pl.


DELTA-TERRAXX felületszivárgó lemez. A geotextília megakadályozza a domborulatok eltömődését, a szivárgóréteg nem tud elmohásodni, ezáltal a rendszer akadálytalanul. A FONDALINE felületszivárgó lemez mechanikai védelmet nyújt lábazatok és falak számára.

A dombornyomott felület ellenáll a nyomásnak és elősegíti a szellőzést. A Terraplast Plus GEO hatékonyan védi a vízszigetelést és jelentősen csökkenti a szerkezeteket érő vízmennyiséget. A nem-szőtt polipropilén szűrőréteg az apró talajszemcsék megszűrésével megakadályozza a felületszivárgó réteg eliszapolódását, miközben a víz a domborulatok között elszivárogva a dréncsőbe jut. VÍZSZIVÁRGÓ drénlemez, vízszivárogtató víztároló drénlemez. A vákuumtechnológiával előállított, koextrudált, kétrétegű, mm vastagságú polietilén Fondaline felületszivárgó domborlemez sokoldalúan alkalmazható: pincefal-szigetelések védelmére, nedves falak belső szellőztetésére, növényzettel telepített lapostetők szivárgórétegének kialakítására egyaránt alkalmas.


Felületszivárgó Terraplast m, és egyéb anyag vásárlás a Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél. Köszönöm, ha bárki tud segíteni ebben (is). Some of these cookies are essential to the operation of the site, while others help to improve your experience by providing insights into how the site is being used.


Bitumenes szigetelőlemez is alkalmazható az átlyukadás megelőzése érdekében.

A tekercsek az épület. Termékeinkkel minden építési projekt megvalósítható, ez különösen igaz a tetőre. TERRAPLAST PLUS-AC rögzítő szeg és gomb Leírás mm domborulatmagasságú TERRAPLAST PLUS felületszivárgó lemezek mechanikai rögzítésére szolgáló szeg. Anyaga: horganyzott acél szeg HD-PE műanyag fejjel Felhasználási terület: mm domborulatmagasságú TERRAPLAST PLUS felületszivárgó lemezek mechanikai rögzítésére szolgáló szeg, amely a hozzátartozó műanyag fej.


A felületszivárgó egyenletesen vezeti el a vizet az alaptestnél elhelyezett dréncsőhöz. A szűrőfátyol előtt létrejön egy természetes lajajszűrő, mely biztosítja a szűrőfátyol épségét és hosszútávon, optimális drénezési teljesítményt garantál. A lemez vízelvezető képessége több mint duplája annak a. GUTTABETA STAR FELÜLETSZIVÁRGÓ LEMEZ 1X20M és még termék közül választhat a kategóriában. LEMEZ SZIGETELÉSVÉDŐ 5M SZÉLES , ALUMÍNIUM RAG. Nagy mechanikai szilárdságú többfunkciós felületszivárgó Pincefalak építésekor gyakran kell a vízszigetelés mellett a hőszigetelésről, a vízszigetelés védelméről és a talajvíz elvezetéséről is gondoskodni.


Mapei Polyglass bitumenes lemezek, valamint az egyes felületszivárgó rendszerek kivála-sztása során figyelembe kell venni. A kivitelezés feltételeit már a tervezés során biztosítani kell. A szigetelések tervezéséhez kiviteli szintű alapozási tervekre, alaprajzokra és függőleges metszetekre van szükség. A guttabeta Star szigetelésvédő dombornyomott lemez ( felületszivárgó ) biztos és tartós védelmet jelent az alap számára. Mechanikus károk megelőzésére, vagy kivitelezés szerint a hatásosabb vízszigetelés érdekében alkalmazzák.


A csapadék illetve a felszín alatti vizek elvezetésére szolgál a felületszivárgó. Elvezetése lehet függőleges vagy vízszintes. Egyszerűen és gyorsan beépíthető.

A fára belülről két réteget terítünk. Az első a geotextil, ami egy nagyon erős, vízáteresztő, textilszerű anyag, a második pedig a doerken lemez vagy más néven felületszivárgó lemez, ami leginkább egy túlméretezett bubis csomagolófóliára emlékeztet. Ez műanyagból készül, és alapvetően az épületek föld alatti. Hulladéklerakók építésénél, közvetlenül a szigetelőlemezre fektetett felületszivárgó egyszerre három feladatot is ellát: védelem, szűrőzés, és vízelvezetés.


Vízszintesen fektetve véd a radongáz ellen, illetve talajpára elleni védőrétegként is figyelembe vehető. A Guttabeta Star egy új, bejegyzett és szabadalmaztatott szigetelésvédő dombornyomott lemez, melyet a Gutta úgy fejlesztett ki, hogy minden más szigetelésvédő dombornyomott lemeznél jobban ellenálljon a mechanikai nyomásnak, anélkül, hogy ez a többi fizikai és kémiai jellemzőjén rontana. Ft nettó rendelési érték fölött: 120.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések