2016. november 11., péntek

Takaróponyva méretek

Gyári méretek alapján egyes személyautó, motorkerékpár, kerékpár, teherautó takaróponyváit le tudjuk gyártani tetszőleges színben és felirattal ellátva. Ezen felül pontos méretmegadás esetén előzetes kiszállás nélkül, SOS munkákat is elvállalunk. Számos referenciáink már korábban is. Olcsó takaróponyva készítés és javítás, gyártás. Napkollektor és klíma takaró ponyva.


Lakókocsi lakóautó takaró ponyva , hőpaplanok, és hőszigetelő ponyvák.

Kék színű univerzális takaróponyva , fém rögzítőszemekkel. A takaróponyvák segítségével hosszan élvezheti a család a kerti bútorokat. Termékeink között megtalálhatóak a konfekció méretek épp úgy, mint az egyedi méretek alapján készült darabok. Hisszük, hogy minden egyes ponyva termék egyedi, hiszen minden felhasználás és minden ember is egyedi.


Ingyenes házhozszállítás Budapesten és közel 1településen! ORSZÁGOS KISZÁLLÍTÁS, Online bankkártyás fizetés! Takaróponyva méretek : 2x3. Autótakaró ponyva, L méret Kérjük, vásárlás előtt ellenőrizze az autója és a ponyva méreteit!


Ha nem tudja az autó pontos szélességét és hosszúságát, ide kattintva kiskeresheti.

Mezőgazdasági takaróponyva , medence takarók, folyadéktároló, hígtrágya-tároló. Téli-nyári hajótakaró. Az egész országot, vagy akár külhont is megjáró saját mozgó reklámra tehetünk szert, ha a megrendelt ponyvára feliratozást is kérnek. A ponyva (akár takaróponyva ) kiváló reklámhordozó felület.


A ponyván lévő felirat lehet akár cégnév, szlogen, reklámszöveg, de a termékünkhöz kapcsolódó bármely ábra vagy. Autó ponyva segítségével lehet a szabad ég alatt tárolt autónkat a lehető legjobban megóvni az időjárás viszontagságaitól, esőtől, széltől, hótól és a káros ultraibolya sugárzástól, ami főleg a fényezést károsítja. A védőtakaró tökéletes burkolat,.


Akutális készleteinkről, akciós anyagainkról érdeklődjön telefonon. Az akciós árakkal bíró anyagokról is minden esetben írásos ajánlatot teszünk. Aktuális Auto takaró ponyva ár ajánlatok az ÁrGép-en.


Időjárás álló autó takaró ponyvák megfizethető áron nagy választékban a Metroman Webáruházban. Hasonlítsa össze az árakat! Rendelje meg kényelmesen otthonról ! Házhoz szállítás futárszolgálattal. Hány coll-os a csapom?


Csap menet méretek (metrikus menet) mm-ből collba. A vízvezetékek, csapok, hollanderes csatlakozók menetes (metrikus menet) részeit másképp határozzuk meg coll-ban, mint ahogy azt a fentiekben láthatjuk. Vásárlás: Autóponyva árak, eladó Autóponyvák.


Akciós Autóponyva ár!

Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Olcsó Autóponyva termékek, Autóponyva márkák.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések