2016. november 3., csütörtök

Pocket pc programok letöltése

Spb Pocket Plus is an award winning plug-in for Pocket PCs. Total Commander for Pocket PC 2. The Pocket PC version of well known file manager, that lets you easily manage your files in a familiar way. Virtual Earth Mobile 1. Windows installer that now supports Windows Vista and lets the user choose between horizontal and vertical icon arrangement in window mode.


Bezárás x Fontos Információk a letöltéshez!

Még nem regisztrált? A regisztrált felhasználóink gyorsabban tudnak az oldalról letölteni, ráadásul elérhetnek olyan speciális funkciókat, mind a Letöltés riasztás, ami automatikusan figyelmezteti Önt, ha egy újabb verzió felkerül az adott programhoz. Free Clipboard Manager 3. Sokszor előfordul, hogy elfelejtjük, mit másolunk vágólapra.


A számítógépes játékok is nagyon kedveltek és én magam is szoktam néha velük játszani, legyen az letölthető vagy épp online játék. Az ingyen játékok letöltése egy olyan lehetőség amellyel ingyenesen tudunk játszani pc , konzol és mobil játékokkal is. A legújabb illesztőprogramok, firmware-ek és szoftverek letöltése Jetsend for Pocket PC. Ez a HP hivatalos weboldala, amely automatikusan megkeresi és díjmenetesen letölti a megfelelő illesztőprogramokat a HP számítástechnikai és nyomtatási termékeihez Windows és Mac operációs rendszeren.


Pocket Quake is an adaption of the PC first person shooter Quake, letting you play the legendary game on your Pocket PC.

An integrated browser clearly displays all pictures in a folder as miniatures so large collections can also easily be opened and worked on. XnView Pocket supports picture formats and can save files in the following formats: JPG, GIF, BMP, TGA and PNG. Folyamat Modellező eszköz a rajz az üzleti folyamat diagramok a Windows és a Pocket PC -k.


Elektromos Control Techniques Simulator (EKTS) szoftver elektromos rajz egy szimulátor tervezése elektromechanikus rendszerek. A két legfontosabb természetesen a sebesség, valamint hogy mennyire csúsznak szét a lapok, de sokat nyomott a latban a programok kezelhetősége, személyre szabhatósága, valamint ára is. A szoftvereket egy Asus P535-ön teszteltem, mely egy QVGA felbontású kijelzővel rendelkező, Windows Mobile 5. Szoftver letöltése ingyen - ismerős keresés? Bizonyára ön is beírta már a böngészőbe, de vajon tisztában van azzal, hogy mitől lehet ingyenes egy szoftver? Sőt, tudja, hogy a szabad szoftver az ingyenes felhasználáson túl egyéb jogokkal is felruházza a felhasználót?


Maga az elnevezés a felhasználók szabadságára utal. Az elérhető térképek és műholdfelvételek az egész Földet lefedik. Színözön – ingyenesen letölthető hangvezérelt játék Pocket PC -re. Klasszikus torpedó játék pocket pc -re.


Ki kell találni, hogy az ellenfél egy 10×négyzethálós táblán hova helyezte el a hajóit. Az nyer aki a leghamarabb kilövi az ellenfél összes hajóját. Fejlesztők honlapján található info szerint a következő verziót már külön pda-ról is lehet játszani bluetooth-n keresztül.


SharePod A SharePod segítségével az iPod zenelejátszón tárolt zenéket lehet átvinni a számítógépre, vagy vissza. Kicsi és egyszerű segédprogram, amely további egyszerűbb műveletek (hangerő-állítás, stb.) elvégzésre is alkalmas.

Szerintem nem rossz, foleg a ket letoltheto pluginnel. Az összes audio- és videó formátumot képes átalakítani ez a multimédia konvertáló program. Lehet vele szerkeszteni, vágni, keretet készíteni, állíthatunk a fényerőn, kontraszton, normalizálhatjuk a hangerőt, stb.


Ezt az alkalmazást letöltheti a Microsoft Store -ból Windows 10-re, Windows 8. Képernyőképeket nézegethet, elolvashatja a legfrissebb vásárlói véleményeket és összehasonlíthatja az értékeléseket a(z) MapFactor GPS Navigation alkalmazással kapcsolatban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések