2016. november 9., szerda

Asztrozófia elemzés

Huge Savings on Fluorescent Tubes. Huge Range - Next Day UK Delivery! Asztrozófia és asztrológia együtt teljes. A találkozásra érdemes 5-órát rászánni.


A teljes körű elemzés ára 33. Az elemzés során megismeri, hogy az egyes életterületeken milyen energia-minőségek jelennek meg, ezeket miként lehet magas szinten működtetni, hogy egy teljesebb,egészséges, örömteli életet. A csillagok üzeneteit az asztrozófia (csillagbölcselet) adja át.


Tudnunk kell azonban, hogy úgy, ahogyan nincs két egyforma születés, nincs két egyforma üzenet sem. Az emberben megjelenő kozmikus minőségeket vizsgálja, gyönyörködik az emberekben tükröződő csillagfényben. Az asztrozófia szó jelentése „csillagbölcselet”. Elsősorban ismernünk kell azt, hogy mi a Napút, azaz az Ekliptika. Ezt őrzi az asztrozófia , és ezt őrizte egykor az asztrológia is.


A Nap látszólagos föld körüli útját, az ekliptikát I. Ezek a zodiákus jelei, a Kostól, a Halakig. A szeleteket többé-kevésbé a háttérben akkor látható csillagképekről nevezték el. Lényegében ekkortól kerültek ki a csillagok, a csillagképek. A folyamat tulajdonképpen már jóval korábban elkezdődött. Földünk rezgésszintje az elmúlt évek, évtizedek alatt fokozatosan egyre nőtt, amit mi itt, földön élő emberként úgy élhettünk meg, hogy valahogy minden felgyorsult, egyre több minden történt a hétköznapokban, amit talán alig tudtunk nyomon követni.


Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Folyton rágódtam azon, hogy melyik a helyes döntés – bármiről is legyen szó. Az efféle útkeresésre érkezett lehetőségként az asztrozófiai elemzés. Bár nem is tudtam, pontosan, mire jelentkezem, sőt, ez az egész horoszkópos dolog olyan távoli volt nekem.


De mégis hittem, hogy jó lesz ez. Olyan ősi tudomány ez, melynek eredetét pontosan nem ismerjük. Aki nem tudja a születési óra-percet, annak a pontosításhoz fontos összeírnia az élete nagyobb eseményeit, és egy külön időpontban történik a pontosítás.


Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. Az avatatlan fül nem ismeri a különbséget a két szó között. Az “asztro” előtag jelentése csillag, míg a „zófia”, azaz “sophia” szó bölcsességet jelent. Ha úgy határozol, hogy elkezded felfedezni az asztrozófia ösvényét, a munka első fele a tied.


Az lesz majd a feladat, hogy gondold végig az életed eseményeit egy bizonyos szempont szerint. Ezen a ponton küldj nekem e-mailt, hogy megírhassam, miket érdemes szem előtt tartanod életed átgondolása közben. Ahogy varázslat maga a karácsony is. Mindannyian emlékszünk még a csukott ajtó mögötti neszekre, az előkészületekre, a sütemények illatára, ami betöltötte az ünnep estéjét. Emlékszünk a láthatatlan kézre, ami a csillagszórót gyújtotta, a csengőt rázta.


Szín tiszta varázslat zajlik ilyenkor, és nem csak. Amennyiben nem tudod a pontos születési időpontodat, akkor először mindenképpen a pontosítás folyamatán. Nélkülözhetetlen az elemzés és persze előtte a pontosítás során is a személyes jelenlét!


Létrejön a kapcsolat. Megtörténik a beavatás. Készítsd el saját részletes elemzése születésed ideje és helye alapján! Add meg születésed idõpontját! Kérjük, minél pontosabb adatokat adj meg, a lehetõ legpontosabb elemzés érdekében!


Horoszkóp, Asztrológia, Ezotéria. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések