2016. november 9., szerda

Hálószoba színek feng shui

The Cheapest and Best Wholesale Feng Shui Products. Chakra related products. Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Check Out feng shui on eBay.

Fill Your Cart With Color today! Ez lehetővé teszi az legtáplálóbb energia áramlását, mely erősíti egészségünket, kapcsolatunk minőségét. A Feng Shui -s hálószoba bútorait tartsunk szép rendben, rendszerezetten. A színek ugyanakkor.


Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy a feng shui szerint a hálószoba a befogadó föld minőségével rendelkező szerelem területe. Ilyen a tökéletes hálószoba a feng shui szerint - Lakberendezés a szerelemért. Ennek egyrészt gyakorlati oka van: a radiátor általában az ablak alatt található, és ha előtte az ágy,… hát nem kellemes a fejnek a meleg.

A másik ok, az ablak miatt bizonytalanság érzése lehet az ott alvónak, ez. Mit gondolsz a feng shui tanai szerint mi a legfontosabb funkciója egy lakásnak? A legfontosabb, a nyugodt, pihentető alvás, hogy kellő energiával rendelkezz a másnap megpróbáltatásaihoz.


Ehhez az szükséges, hogy a hálószobádat a feng shui elvei alapján rendezd be. A kreativitás és gyerekek területén az uralkodó elem a fém, színe pedig a fehér, a szürke és az ezüst. A hálószoba legfontosabb berendezési tárgya az.


Ez a terület különösen fontos, ezért ha a hálószobád ezzel áll kapcsolatban, hangsúlyozottan ügyelj a feng shui iránymutatásaira. A barack, bézs vagy krém színek tökéletes hálószoba színek , mert nyugtatólag hatnak ránk. Az élénkebb világoszöld és világoskék pedig a nappaliba jó. Feng shui lakberendezés - nappali.


A nappali fény, a megfelelő szellőzés, a jól megválasztott színek a hálóban. A megfelelő Feng Shui egyensúly megteremtése érdekében kívánatos, hogy nyugtató hatású színeket alkalmazzunk a hálószobában. A feng shui elvei szerint a hálószoba egyetlen egy funkciót kell, hogy. Az érzéki gyönyörök birodalmába az út legtöbbször a hálószobán át vezet. Ahogy az árnyalatoknak, úgy az elrendezésnek is központi szerepe van a feng shui tanaiban.


Ha valóban nyugtató hálószobát szeretnénk magunknak, az ágy helyét jól kell megválasztanunk benne.

Ha a hálószoba a kreativitás területére esik. Megmutatja, hogy mely színek a legmegfelelőbbek. Persze mindezt csak akkor, ha nem idegenkedsz a hálószobába helyezett tükörtől.


Vaddisznó éve és ennél fogva velejáró elemei. A Feng - shui elvei szerint például nem túl előnyös tükröt helyezni a hálószobába, mert megzavarhatja az álmunkat. Emeld fel az ágyat! Ha ezeket az akadályokat nem tudod.


Azaz a színek által kibocsátott energiát hasznosítja arra, hogy a benned lévő Yin és Yang energiákat egyensúlyba hozza, kiegyenlítse, valamint a személyiségedet és a környezeted ezáltal jobbá tegye. A „ feng shui ” kifejezés jelentése „levegő” és „víz”, a kínai kultúra szerint ez a két természeti elem az egészség, a jól-lét szimbóluma. Olyan világot teremts az otthonodban, ami nyugalmat áraszt, és összhangban áll.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések