2016. november 21., hétfő

Átlátszó

A vállalkozás a Suzuki beszállítója volt. A dolgozóknak állítólag azt javasolták, ha később vissza akarnak menni dolgozni, akkor jobban teszik, ha aláírják a közös megegyezést, amivel egyúttal a. A közéleti ügyek, főképp a dél-alföldi Lázár János vs. A balhés Érdi Sport Kft.


Eddig engedély nélkül működött az a Lupa-tó melletti. Sanna Marin, Finnország miniszterelnöke, és a.

Szocio Hajléktalanok, menekültek, mélyszegénység, társadalmi. Az „Egy erőszaktevő az utadban” című szám első videói még a. By Sarkadi Nagy Márton. Akár milliárd forintba is kerülhet az állatkerti Biodóm, ha egyáltalán sikerü.


Az Átlátszó tényfeltáró blogja: megnyert adatperek, sarkos vélemények, aktuális hírek tömören - minden, ami a főoldalról kimaradt. Vélemény Miközben egyes hagyományos bűnözési formák a háttérbe szorulnak, szervezett bűnözői csoportok máris sikerrel nyergeltek át a koronavírus-válság ideje alatt is. Vélemény A „nemzeti” stadion fabulája – avagy miért nem építettünk a Balaton alá lőteret? A program során az Átlátszó Oktatás korábbi tagjai és neves újságírók adtak elő különböző témákról.


Ebbe az Átlátszó újságírói is besegítettek, akik a közérdekű adatigénylésekről és az újságírás jogi problémáiról beszéltek.

A blognak jogi személyisége nincs, és nonprofit módon működik. Vidéki csajok Zaklatás, egyenjogúság, gyerekvállalás, üvegplafon - az átlátszó s nők lázadása a macsó magyar diskurzus ellen. Mert tudjuk, hol van a helyünk.


One subscription per Family Sharing group. Offer valid for three months after eligible device activation. Plan automatically renews until cancelled. Restrictions and other terms apply.


Case and strap combinations can be made within collections (Apple Watch, Apple Watch Nike and Apple Watch Hermès) only. Video Az Átlátszó videóblogja nem csak szerkesztőségi anyagokkal korrupció, átláthatóság, környezeti ügyek és sok minden más témában. Oknyomozás a magyar szociális szférában, minden, amit nem akartál tudni.


Hang újzenei fesztivált. Datajournalism-eszközök kezdőknek és haladóknak. Adatújságírás Adatból sztori, vagy infografika, vizualizáció - hasznos szájtok, új módszerek, látványos projektek, tippek és trükkök amatőr és profi újságíróknak.


Ne hagyd bent az százalékot, inkább add oda az Átlátszónet Alapítványnak, és mi kiderítjük, hogy mire költi a többi százalékot az állam. Followers, 1Following, 8Posts - See Instagram photos and videos from Atlatszo. Oktatás A diákok által készített Átlátszó Oktatás célja, hogy az oktatás és hozzá kapcsolódó területeken harcoljon a nyilvánosságért és az átláthatóságért. A Mérték Médiaelemző Műhely és az Átlátszó évek óta figyelemmel kíséri az állami reklámköltés alakulását. Az adatvizualizáció frissült a tavalyi.


Legutóbb teljesült adatigén.

Just another Átlátszó blogok site. PC A Political Capital elemzőinek és vendégszerzőinek blogja a hazai társadalmi, politikai folyamatokról és ezek nemzetközi összefüggéseiről. Szakirodalom Az Átlátszó non-fiction, vagyis a tényirodalom, ismeretterjesztés kategóriába tartozó könyveket és írásműveket ajánl vagy ekéz ezen a blogon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések