2016. november 10., csütörtök

Hajfonasok

A fonásokban az a jó, hogy kis kreativitással és gyakorlással tudod variálni. Szálakat, fonatokat meglazítani, copfba tenni, feltázni, akár virágot fonni, konytba tűzni. White Hair Szalon - Modern két copfos parketta fonat - Haj tippek lépésről lépésre - Duration: 5:54. Ne maradj le a további hasznos smink és frizura videóinkról sem!


Dirty Blonde in this photo.

Eddig azt gondolta hogy a tökéletes fonatok elkészítéséhez minimum fodrászdiploma és négy kéz szükséges? Most lépésről lépésre megmutatunk szuper variációt, hogy ezentúl ne fogjon ki rajtad egyetlen trükkös fonás sem! Hajfonások, frizurák.


Alkalmi hajak, esküvői frizurák és fonások elkészítését vállalom. Mindenkinek a jelentkezését szívesen várom. Az egyik legegyszerűbb frizura az elegáns, nőies fonott konty, és még félhosszú hajból is könnyedén elkészíthető. Kezdd azzal, hogy hátrafésülöd a hajadat, mintha lófarkat szeretnél csinálni, de ne gumizd össze, hanem válassz le egy széles részt a tetejéről.


Inspirálódj a legcsodásabb szilveszteri körmökből.

Mindig hosszú haj párti voltam, szeretem a változatos, szép fonásokat, melyek lehetnek kislányosak és nőiesek egyaránt. Szerencsére Jázmin sem tiltakozik e szenvedélyem ellen, és ahogy egyre hosszabb a haja, bővülnek a lehetőségek. Erkunde katalinscheffers Pinnwand „ hajfonasok “ auf Pinterest.


Weitere Ideen zu Frisuren, Geflochtene frisuren und Flechtfrisuren. Hennás hajfestés Henna bio hajápolók, természetes kozmetikumok Blog. Ezen az oldalon frizurákat láthattok,hogy ti is kedvet kapjatok a haj készítéshez,hogy ne csak unalmas lófarokban hordjátok a hajatokat.


A kislányoknak nagyon jól állnak a burjánzó hajfonatok, de nem csak a hagyományos fonás mutathat jól. Ha eddig nem készítettél ilyen frizurát, mert nehéznek gondolta vagy csupán maradtál az ismert verziónál, most megtanítunk neked négyet, hogy a gyerkőc haját változatosan és csinosan elkészíthesd. Nem kell nagy megfigyelőképesség és varázslatosan alkalmi frizurát készíthetünk akár saját magunknak is, vagy megkérhetjük a barátnőnket, hogy pillanatok alatt ilyen gyönyörű és kreatív fonatot készítsen nekünk. De leengedve se szereted már hordani? Akkor válaszd az arany középutat, a félig feltűzött frizurát: cikkünkben most megmutatjuk, milyen szuper frizurákat készíthetsz hosszú, félhosszú és rövid hajból is!


Kisgyerekként bájos és elragadóak voltunk hajfonattal, és sokan a gyerekkor részeként emlegetik, amikor is befonták a hajukat. Próbáld ki újra a hajfonatokat, de ezúttal nem bájos kislányként, hanem nőies frizuraként. Frizura divat, Női frizurák, Alkalmi frizurák. A rövid hajhoz számtalan fazon és stílus felhasználható, ráadásul a reggeli készülődést is felgyorsítja, ha kevesebb munka van a frizuránkkal.


Valószínűleg a francia fonat vagy berakás a legismertebb és legnépszerűbb hajfonat.

Bemutatjuk, mennyire egyszerű elkészíteni: Először is fésüld hátra az összes hajadat, majd a felső réteget válaszd szét három egyforma vastag tincsre. Biztosan neked is van olyan emléke hogy anyukád vagy nagymamád befonja a hajadat valamilyen fontosabb eseményre, óvodai fotózásra vagy ballagásra. A hajfonás nem a kislányok privilégiuma, hollywoodi színésznők gyakran jelennek meg hajfonattal, hiszen nagyon nőies és szexi frizuráról van szó, ami lehet egészen ártatlan, de vadócabb is. Ha magadnak csinálo nem árt.


Enter your account data and we will send you a link to reset your password. Azóta vagyok hálás neked a tanításért, amióta egyszer személyesen is megmutattad nekem ezt a fonást. Egészen tűrhetően megy már:) A szalag végét én égetni szoktam, pillanatok alatt összeolvadnak a szálak, onnantól nem bomlik. Hagyományos fonás (kapcsolódó videó lent): Osszuk három egyenlő részre a hajunkat! Fogjuk meg a bal oldali szélső tincset, és emeljük át a középső tincsen.


Megbízható, ellenőrzött tartalom profi szerkesztőktől - Neked! Csajos Cuccok Webáruház - Bizsu ékszer, óra és kiegészítő Webshop. A termékeinkről részletesebben: alacsony árfekvésű (olcsó) bizsu ékszert, ékszerszettet, női karórát találsz a webáruházban. Az afrofonás saját hajból, valamint póthajjal is elkészíthető.


A saját hajból készült hajfonások végeit gumis cérnával, vagy szilikonos gumival dolgozzuk el. Rácz Anett vagyok, egyik kedvenc időtöltésem a hajfonás. Fonok a hétköznapokra, de nem ritka, hogy esküvőkre vagy más jeles alkalmakra készítek vendégeket és az ünnepelteket is elkápráztató hajcsodákat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések