2016. november 22., kedd

Eladó sertés borsodban

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Borsod-Abaúj-Zemplén megyei ház hirdetés az ingatlan. Te is itt új otthonod! Próbálja ki honlapunkat, és adjon fel hirdetést a weboldal eladó sertés kategóriájában!


Eladó sertések - növény, állat apró az aprohirdetes. Sertés apróhirdetés ingyen. Az országterületére bárhová. Kapható még nagy patron is. Szállítás futárral utánvéttel!


Kapirgálós tyúkoktól keltetni való tojás eladó. Ipolydamásd és Dunakeszi között átvehető. Mennyi a hizó ára használtan? Havonta több millióan választják az ingatlan. A kan szaporító anyagot speciális csomagolásban órán belül kiszállítjuk.


Kérésre katétert, és kan spray-t is biztosítunk a termékenyítéshez. Telepek, és magán gazdák jelentkezését is várjuk. E rovaton belül találhatóak a malacok, mangalica sertések, és egyéb – jó értelembe vett – „disznóhirdetések. Van Önnél eladó sertés , ami nem kell már?


Hirdesse meg ingyen! Hasonlók, mint a sertés. Disznó kábító db. Zala megyében eladó egy sertéshizlalásra szakosodott Kft.


Kínálatunkban szerepelnek napos és előnevelt: - csibék, - kacsák, - libák, - pulykák, valamint eladó hetes tojójércék éves tojótyúkok vágnivaló csirkék kedvező áron. Vegyesen kicsi nagy anyánakvaló meg anya Nyúl is. Elado db sertes jo minosegu hus sertes hagyomanyos termenyen nevelt es moslekon. Hizókat adok el, de cserélhetünk is bármit bármire. A lényeg, hogy kb ugyanolyan árban legyen a csere!


Csongrád megye, Békés megye. Jelenleg hirdetés van a rendszerben. Készítménygyártáshoz általunk kínált. Töltsd fel te is termékedet, és kereskedj jobb áron!


Saját nevelésű hízók eladók Borsodban. Magyar lapály sertés. Szapora, kiváló felnevelési teljesítményű és vágóértékű fajta. A típusa későn érő, későn zsírosodó, és nagy növekedési erélyű. A vágóérték növelésénél különösen fontos a vékony hátszalonna és.


Eladó használtautók, hirdetések tulajdonostól, és kereskedések ajánlataiból. A használtautó rovatban használt autó kereskedések és tulajdonosok hirdetési között böngészhet. A hirdetéseket ár szerint rendezve tekintheti meg a legolcsóbb autó hirdetéseinket. Tekintse meg kiemelt akcióinkat!


A sertéstartás már az őshazában is ismert volt, egészen az ugor korig visszavezethető a magyar nép szókincsében megtalálható szavakból. Ilyenek pl: az emse, disznó, árt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések