2018. augusztus 8., szerda

Hasáb térkő ár

Térkövek vásárlása és rendelése az OBI-nál. Használja a jelenlegi tartózkodási helyet. Az Ön tartózkodási helye nem meghatározható. Az akciós térkő árak tehát csak a megrendelt munka mellett érvényesek, ezzel is segítjük az új- és visszatérő ügyfeleinket (tanácsadás, beszerzés, kiszállítás).


A szürke térkövek ára: nettó 2. Történetünk röviden.

Igyekszünk rendszeres térkő akciókkal fogadni kedves ügyfeleinket gyors ügyintézéssel és magas szakértelemmel. Főbb térburkolataink: viacolor térkövek, hullám térkő , hasáb térkő , famintás járdalapok, színes és hagyományos járdalapok. A térburkolatokat több színben, méretben és alakban kínáljuk. Barabás Somló Trió térkő megvásárolható akciós, 4. Gyárból történő szállítás esetén a térkő ára 4. A megadott Somló Trió térkő ár nem tartalmazza a raklapok díját, valamint az esetleges szállítási költséget. Téglaforma, hasáb és kocka.


Kombi térkő három méretben, ezért végtelen számú egyedi mintázat alakítható ki.

A térkő lerakás áraival kapcsolatos tájékoztatónkat érdemes megtekintenie itt: Mennyibe kerül a térkő lerakással együtt? Nem csak akciós termék érdekel Csak akciós termék érdekel. Termékek darab termék. Falazóelemek, falburkolók. A szállítási díjat az ár , e. Ft feletti rendelésnél sem foglalja magában.


Erről, külön kell egyeztetnünk. A feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFÁ-t és telephelyi átadással értendők. Név, Kiszerelés, Ár , Raktáron. Kíváló térkő , kiváló áron ! A HASÁB térkő könnyen fektethető, a színek keverésével változatos burkolatot. Leier Piazza szürke hasáb térkő , 6cm.


Különböző szín variációkban. CKTelőre kevert készbeton. Ideális arányaiból adódóan sorba, halszálka vagy parketta mintába rakható. Tisztelt Vásárlóink!


A koronavírus járvány miatt, a kormányzati intézkedéseknek megfelelően üzleteink hézköznap 15:óráig tartanak nyitva. Egyszerű formáját három különböző mérete ellensúlyozza: hasáb , kocka és téglaforma változatban is gyártják.

Több mint féle térkő közül válogathat a Praktiker webshopjában. Válasszon fa és tégla hatású fagyálló térköveink közül és tegye egyedivé kertjét! Gyártóként kifejezetten kedvező áron tudjuk értékesíteni térkő , zsalukő és gyeprács termékeinket. Az alacsony árak mellett a minőséget magas színvonalon tartjuk, amit a folyamatos gyártás technológiai fejlesztéseknek köszönhetünk. A térkő burkolatunk akkor marad szép, ha rendszeresen tisztán tartjuk.


Hogy színe sokáig megmaradjon, érdemes hetente lesöpörni és havonta legalább egyszer lelocsolni. Ha ezt nem tesszük meg, a pórusokba beépül a por, és ez ronthat az esztétikai élményen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések