2018. augusztus 29., szerda

Asztali futó webáruház

Vintage és romantikus stílusú asztali futók, terítők a RUSZTIK Home lakberendezés webáruház kínálatlában. Elegance light blue papír asztali futó 33cmx600cm. Asztali futó , amiről csak “legekben” lehet beszélni. Engem elvarázsolt az ekrű színe, a rózsa csodálatos árnyalata.


A hímzése goblein utánzat.

Régies hatást kelt a. Egyedileg feliratozott esküvői termékek, egyedi kínálat. Minden, ami dekoráció. Esküvőre, partikra dekorációs kellékek óriási választékban. ASZTALI FUTÓK MINDEN ALKALOMRA.


A terített asztalról nem maradhat el az asztali futó , a mindennapokban és a különleges alkalmakkor sem. Az asztalra felteheted hosszában, ha ki akarod használni az egész helyet, vagy keresztben is, ha csak ketten ültök le enni. Karácsonyi asztali futó – Rózsaszín karácsonyi ciklámenek.

Ugyan abból az anyagból készült, mint a székszoknya masnik. A helyszínen méretre vághatók, így nem. Tekintse meg választékunkat honlapunkon: JYSK. Méretre vágható asztali futó 10m-es tekercsben és 25cm szélességben.


Ha azt szeretné hogy egyetlen darabból legyenek a vendégasztalok futói és ne legyen sehol sem több darabból megtoldva. Az asztal díszítése lehet egyszerűen dekoratív célzatú, amikor egy asztali futóval és egy szép vázával dobjuk fel étkezőnk hangulatát. További előkészületeket igényel ha vendégeket fogadunk és szép asztalterítővel, szalvétákkal és tányéralátétekkel és poháralátétekkel teremtünk egy egységesen harmonizáló enteriőrt. A hétköznapokban azonban praktikusan.


Webáruház Székszoknya webáruházunkban megtalálja az alapvető dekorációs textilek nagy választékát, legyen az székszoknya, terítő, asztalkasír. Székszoknyáinkhoz masnikat is biztosítunk, hatalmas színválasztékkal. Széle szegetlen, így tetszés szerint gépi vagy kézi hímzéssel készre varrható.


A négyszögeltes hímezhető asztali futó mérete: x cm. Anyaga: fehér, Kalocsai mintás, matyó mintás és egyéb népi. Ha szereted asztalod megjelenését, bizony le kell takarnod.


Választékunk összes termékét megtalálod itt. Oltárelőtt Hu - Esküvői webáruház - Papagáj u. Bejárat: Fácán köz felőli 2.

Miért hasznos futót használni a vendégasztalokon? Mert védi a terítőt az olyan szennyeződésektől, amelyek esetleg nem jönnének ki belőle. Az asztali futó mérete: 40x150cm Anyaga: 1 pamut Fedezd fel a teljes kollekciót.


Country Home Style Mohn kollekció darabjait csodaszép piros pipacsok díszítik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések