2018. augusztus 17., péntek

Fém beütőék

Acél beütőék ( UDN acéltipli, DBZ ), Acél beütőék , álmennyezetek és egyéb gépészeti tárgyak mennyezetre való rögzítéséhez. Anyaga: horganyzott acél Felhasználási terület. Az álmennyezetet tartó szemes függesztőhuzal , direkt függesztő, akusztikus kengyel, teherhordó vasbeton födémszerkezetbe, vagy a profilok beton aljzatba, történő rögzítésére alkalmas. A monitoron megjelenő színek a felbontás és a különböző beállítások következtében eltérhetnek a valós színektől!


Megosztom facebook.

Felületkezelés: cink ötvözet. Fém beütőék cink ötvözetből acél szeggel. A fém beütőék ideális megoldás fal- és mennyezet szegélyek UD és UW profilok rögzítésére. Lemezek - A megvásárolt árut igény szerint kiszállítjuk a megadott címre. Adott esetben daruval felszerelt tehergépkocsival a lerakodásban is segítségére lehetünk.


Jó minőségű és kevésbé jó minőségü monolit betön födém esetén alkalmazandó KN terhelésig. Alkalmazása 6-kg. A műanyag süllyesztett peremű beütőékek kiváló minőségű polipropilén anyagból készülnek.

Fal és mennyezeti szegélyek, profilok, szegőlécek rögzítésére alkalmasak. Elküldtünk e-mailben egy aktiváló linket, melyre kattintva új jelszót generálhatsz. Kőházy FÉM BEÜTŐÉK 6xmm - webshop árajánlata. Tedd a kedvenceimhez. Beütőék műanyag 6x20.


Dübelek, és egyéb anyag vásárlás a Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél. Dübelek árak, és további információk, specifikációk. A táblás kerítések fajtái után tekintse meg a hozzájuk illő oszloptípusokat!


Minden jog fenntartva. Készítette: ITC Kft. Acél beütőék függesztő elemek, szemes függesztő pálca beton födémhez történő rögzítésére alkalmas termék. Az acél beütőék teherbírása max. A gipszkarton csavarok helyettesítése nem ajánlott otthoni hagyományos csavarral, mert könnyen átszakíthatjuk vele a gipszkarton lapot.


Csavar, csavaranya, csavar alátét, szegecs, menetes rú fúrószár, szerszám és egyéb kötőelemek nagykereskedelme. Gipszkartonra lenne szüksége Pécsett? Létezhet, hogy egy helyen minden vasanyagot megkapok?

Ha kis tétel, ha nagy beruházás? Cégünk több mint éve foglalkozik acéltermékek, ereszcsatornák és tartozékaik kis- és nagykereskedelmével az ország pontján: Albertirsa, Budapest, Ér Erdőkertes, Martonvásár, Siófok, Székesfehérvár. Vásárlás: Dűbel árak, eladó Dűbelek. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.


Olcsó Dűbel termékek, Dűbel márkák. Beton, természetes kő, mészhomok tömör tégla, tömör könnyűbeton, tégla, pórusbeton,. Hasonlítsa össze az árakat!


Hilti Falcsavarok és beütős rögzítőelemek – DBZ – Gazdaságos beütőék. Want to join the discussion.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések