2018. augusztus 23., csütörtök

Laminalt parketta felujitasa

Első látásra jó ötletnek tűnhet felszedni a laminált padlót, és kicserélni a sérült elemet. De sokakat ez elriaszt, illetve közel sem biztos, hogy van mire kicserélni a sérült lapokat. Idő, és költségkímélőbb megoldás.


Az alábbi videóban bemutatjuk, hogyan újíthatja fel parkettáját, laminált burkolatát ha megfakult, megkopott a használattól. A Bona Spray mop kíméletes, és egyszerűen tisztítja padlóit, és GARANTÁLTAN meghosszabbítja parkettájának élettartamát!

RÉGI BÚTOR ÚJ ÖLTÖZETBEN. Minden irodabútor életében eljöhet az a pillanat, amikor új gazdája tervezett irodai környezetébe nem illik már belsőépítészeti szempontból, vagy a régi tulajdonosa unja már a meglévő designt. A parketta javítása mindig a felületkezeléstől függ. Az olajos parketta felületet a speciális anyagoknak köszönhetően (műfa, illetve egyéb tömítőanyagok) elegendő a sérülés helyén javítani , így a sérült felület pótlása, illetve korrekciója után az újraolajozással elkészül a javítási munkálat. Az idő vasfoga sajnos még a legjobb kopásállóságú laminált padlót sem kíméli.


Idővel megkophat a felszíne, és elveszítheti eredeti szépségét. Régi faparketta felújítása Mielőtt Ön is a laminált padlóra szavazna, érdemes elgondolkodnia azon, hogy nem lenne-e jobb megoldás a felújítás.

A tömör fa padlók szinte minden esetben teljesen felújíthatóak. Egy csiszolással eltüntethetőek róluk a karcolások és kopások nyomai. A laminált parketta számomra eddig csak mint padló burkoló anyag létezett, de ez a megoldás rácáfolt a dogmatikus nézetekre. Nézzük milyen előnyökkel bír ez a megoldás: viszonylag rövid idő alatt el lehet készíteni, komplett rendszerről van szó, élvédők, dekor sínek, takaró profilok mind vásárolhatók hozzá.


A felületet elõször durva tárcsával átcsiszoljuk, majd szükség szerint hézagtömítést alkalmazunk, és finom tárcsával újracsiszoljuk. Parketta csiszolás. Berger-Seide parkettalakk alkalmas a nagy és kis felületek kezeléséhez, lakkozásához. Második lépés: a parketta fényezése. Ha nincsenek nagyobb karcolások a parkettán, csak épp régi fényét veszítette el, például azáltal, hogy egy nagyobb felülete megkopott, különféle fényezőszerekkel is látványos változást érhetsz el.


Kiváló megoldás lehet a parkettaolaj, illetve a parkettaviasz, mely selymes fényt ad a padlónak, ugyanakkor védi, ápolja is. A megbeszéltekhez képest egy nappal később tudta elkezdeni a munkát, de hamar behozta a lemaradást. Kijavította a hibákat, majd tükörfényesre csiszolta és lakkozta a parkettát.


Még feldolgozott állapotában is reagál a környezete klímájának (nedvességtartalmának) szélsõséges változásaira. A téli (fûtési) szezonban a levegõ kiszára ami alkalmat adhat a fa zsugorodására. Minden életstílushoz, minden igényhez megtalálhatja nálunk a tökéletes laminált padlót.

A kiválasztott padlóhoz illő kiegészítőkkel, így a szegélylécekkel, a lépészaj-csillapítókkal és ápolószerekkel teheti teljessé lakása új kinézetét. Régi megkopott parketta felületek simára csiszolása, alapozó réteg és fedőréteg lakkozással. Térjen be áruházunkba vagy vásároljon webáruházunkban.


Laminált parketta , csaphornyos parketta … legyen szó bármilyen parkettáról ránk számíthat, ha megbízható és időtálló kivitelezésre vágyik otthonában vagy a munkahelyen. Meguntad a laminált bútorod színét? Költséghatékony és egyszerű megoldást keresel, amivel saját ízlésedre alakíthatod?


A bútorfestést neked találták ki ! Ebben a bejegyzésben egy lomtalanítás elől mentett, fekete tucatbútor átalakulásán keresztül fogom bemutatni neked a laminált bútorok átfestését lépésről-lépésre! Megmentjük a parkettá de vigyázz, mert lehet, hogy az egész parketta csiszolás nem neked való. Mindjárt az is eláruljuk, miért.


Akár még vacillálsz, vagy akár már el is döntötte hogy új padló lerakása helyett inkább a régi parketta felújításával, a parketta csiszolás lehetőségével élnél, akkor jó helyen jársz. Legyen akár parketta lerakás, parketta csiszolás, parketta javítás, parketta lakkozás, vagy parkettanyikorgás megszüntetés, mindenben segítünk. Minden fajta parketta javítás anyaggal vagy anyag nélkül javítható, hívjon bizalommal.


Végül néhány tipp, ami segít a parketta állapotának a megóvásában. Regisztráció Belépés Hívj minket!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések