2018. augusztus 17., péntek

Domoferm ajtó méretek

Univerzálisan használható, sokféleképpen felszerelhető, kiváló megoldás lakó- és irodaházakba! Sokszínű kínálat minősített tűzgátló acél ajtókból. Tűzgátló acélajtók.


Az egyedi méretek és speciális profilválaszték gyorsan és nagyon kedvező. A méretek a helyszínen ellenőrizendők!

EItűzgátló ajtó szerver helyiségre. Megosztás-nyomtatás. A domoferm UT acél ajtólapokat beltéri felhasználásra tervezték. Méret rendeszerük DIN szabvány.


Az Ön biztonságáról eközben az ajtóink optimális tűzbiztonsága gondoskodik. Belső acélajtók, különböző célokra: hőszigetelt, hangszigetelt. Domoferm belső ajtók.


Keresés: Egy kis KUPON AKCIÓ!

A z acél tok kínélatunkhoz természetesen vásárolhatóak ajtólapok többféle minőségi kategóriában. A standard domoferm acéltok nem tűzgátló ajtó tok, így annak fogadására nem alkalmas. A kétszárnyú ajtó tok nyitásirány meghatározásakor a nyílószárny az irányadó. Ilusztrációnkon egy jobbos egyszárnyú acél ajtó és egy balos nyitásirányú kétszárnyú acélajtó látható. A raktári split tűzgátló ajtó acél tokja fentiekkel ellentétben a helyszínen is eldőnthető ,hiszen reverzibilis kialakítású.


Fedezze fel széles termékválasztékunkat! E méretrend vitathatatlan előnye, hogy az ajtó méretek terén lefedi a beltéri ajtók teljes spektrumát, legyen szó akár egy egyszerű szoba ajtóról, vagy egy röntgen sugárzásnak is ellenálló speciális kórházi ajtóról. DOMOFERM főszerepben az acél!


Letöltési lehetőség csak bejelentkezés után! Acél ajtók és tokok, illetve tűzgátló ajtók gyártása és forgalmazása. Az ajtók tereket és embereket kötnek össze. A mm-es stumpfos ajtóelemet speciálisan a belső területekre találták ki. A biztonsági és építészeti kritériumoknak megfelelően gyártott ajtó minden előírásnak megfelel.


Bármely szükséges opcionális felszereltséggel. FRIDOOR, PORTA Beltéri ajtók, teli, vagy üveges kivitelben. Zalaegerszeg ajtó ablak nyílászáró.

Nyitva tartás (Árukiadás) H-P 8. A vállalkozás részletes adatai. Folyamatos akciókkal várjuk kedves vásárlóinkat. MŰSZAKI ELŐKÉSZÍTŐ ajtó -kapu üzletág. Ajtó Bejárati ajtók fából, műanyagból,. Miért futna köröket, amikor a beltéri ajtó és a padlóburkolat stílusát, színét egy.


Azt a beépítés ellőtt eldöntheti a helyszínen. Kínálatunkban elérhető három különböző kivitelű és hanggátló értékű ajtó : db lakossági felhasználásra, illetve kisebb igénybevételre kínáljuk, laborvizsgálati eredménnyel. A baj ott kezdődik, ha keverednek a méretek , mert a tervező egy német szabvány szerinti DIN-es ajtót tervez be, a kivitelező viszont egy MSZ szerinti falnyílást alakít ki rutinból, és a tulajdonos egy meghirdetett „kiváló és olcsó” ajtót talál, mondjuk szlovák méretben, ahol ráadásul jellemző méretként az ajtó szabad belméretét adják meg, mint iránymutatót.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések