2018. augusztus 20., hétfő

Bodrog kft tüzép

Az 5millió forintos összköltségvetést meghaladó. Honlapunk cookie-kat használ, hogy tároljuk a honlapunkon. Még több információ a tüzép helyek oldalon.


Telephelyeink jellemzően az Alföldön találhatóak, több éves múlttal, jó hírnévvel és nagy tapasztalattal rendelkeznek. Mai nappal a SOROMPÓS be- és kiléptető rendszert elindítottuk.

Kérünk mindenkit, hogy a 83-as főút felőli (első) kaput csak bejáratként, az üzlet mellettit (hátsó) csak kijáratként szíveskedjék használni. Arany Oldalak cégkereső adatbázisában. Remove this message by adding widgets to Footer Widget Area 2. Az ár az Áfá-t, a csomagolási és raklaphasználati díjat már tartalmazza!


Bodrog keresésre adott találatai. Patrícius Borház Borászati és Kereskedelmi Kft. Fő tevékenysége az építőanyag nagy- és kiskereskedelem.


Versenyképes árainknak és megbízható szállításunknak köszönhetően a környező településeken vezető szerepet vívtunk ki a magánépítkezők és a kivitelezők körében egyaránt.

Tevékenységünk építő-, tüzelőanyag, csempe és padlólap forgalmazás a hajdúszoboszlói, és a környező kistelepülések lakói részére. Minőség, precizitás és megbízhatóság mellett a legnagyobb árukészlettel is rendelkezünk. Bruttó árak, tartalmazzák az ÁFÁt, továbbá kis mennyiségek vásárlása esetére vonatkoznak. Nagyobb tétel esetén, illetve szerződéses Megrendelőinknek jelentős kedvezményeket tudunk biztosítani!


Kezdőlap - TÉRKŐ - SW Umwelttechnik. Tűzép, Jászszentlászló. Tokaj, Ladányi út 45.


Tevékenységi körét folyamatosan bővítettük burkolóanyagokkal, szaniter áruval, szerszámokkal. Tégla, Cserép és minden egyéb. Online árlista, egyedi ajánlatok.


Budakeszi Építõanyag Kft. A fejlesztési helyszín kiválasztása során figyelembe vettük, hogy a bodrogkisfaludi tüzép telepünk (amely a megvalósult tűzifa-gyártó üzem helyszíne is egyben). Szolgáltató és Kereskedelmi Kft épít?


Cégünk dinamikusan fejlődik, így jelenleg már telephelyen vásárolhatnak az Alföld Tüzép Hálózat Kft. Térburkolásra, gépi földmunkavégzésre van szüksége, ebben is áll a Tócós Tüzép az Ön segítségére! Látogasson el a Tócós Tüzép telephelyére, kérjen árajánlatot és győződjön meg róla személyesen is, hogy egy jó döntéssel akár százezreket is spórolhat nálunk!


Cégünk építőanyagok és fatermékek kereskedelmével foglalkozó építőanyag kereskedelem.

Nállunk kedvező áron találja meg, ami a felújjításhoz vagy építkezéshez szükséges. Ha építkezni szeretne a Rácz Tüzépet keresse! Tüzép bemutatóterem és építőanyag kereskedés az Ön igényei szerint.


Helyszíni tanácsadás és online webáruház országos kiszállítással.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések