2018. augusztus 28., kedd

D3 ragasztó

I would recommend them very highly. Kiváló minőségű magyar ragasztó. TECHNOBOND D, 1-komponensű vízálló PVAc ragasztó hideg és meleg préselésű ragasztáshoz. Kérjük, adja meg e-mail címét, hogy kapcsolatba tudjunk lépni Önnel!


Magas szilárdságú vízálló ragasztó. Ideális magasfrekvenciás ragasztásra és melegpréselésre.

A kötés erősebb mint a fa szilárdsága. Kitűnő ellenállás az oldószerek többségével szemben. Lépjen be és értékelje ezt a teméket elsőként! A TECHNOBOND Dragasztó használata alkalmas belső terekben rövid ideig tartó magas légnedvességnek és vízhatásnak, valamint mérsékelt klíma melletti.


A Gorilla Wood Glue az a ragasztó , amire az asztalosok és hobby barkácsolók régóta vártak. A Földkerekség legnehezebb projektjeihez. A hagyományos faragasztókkal szemben ez a több fafajtából gyártott ragasztó erősebben és gyorsabban ragad.


Vízálló, nem hagy maga után szines ragasztónyomot, ezáltal a szép ragasztóvonal.

Polivinil-acetát alapú diszperziós ragasztó , mely minden olyan fatípus hideg és meleg ragasztására alkalmas, mely nincs hosszú távon nedvességnek kitéve (pl. konyhai és fürdőszobai bútorok, beltéri ajtók, korlátok). Exotikus és kemény fák széleinek ragasztásához alkalmazható. DVízálló faragasztó Az igazi szerszám webáruház, ahol a teljes szerszám és szerszámgép készlet online rendelhető. Miért és hogyan vásárolj szerszámot az interneten?


Reaktív csoportokat tartalmazó, poli-vinil-acetát bázisú diszperziós ragasztó. Alkalmas belső terekben rövid ideig ható magas. Free Shipping Available. Ragasztók vásárlása és rendelése az OBI-nál.


Money Back Guarantee! Fill Your Cart With Color today! A megfelelő ragasztási szilárdság eléréséhez tiszta, pormentes, jól illeszkedő felület szükséges. A helyiség, a ragasztó és a ragasztásra kerülő tárgyak hőmérséklete nem lehet kevesebb célszerűen C-nál.


A ragasztót használat előtt alaposan át kell keverni. MFiX 8Dfaipari ragasztó Minden vízállóságot követelő asztalosmunkához felhasználható. Páraellenálló képessége kiemelkedően magas. A meleg környezet a kötést segíti.


Kis felhasználóknak inkább a kétkomponensû terméket ajánljuk, mert a Ponal Super ragasztó már 7g-os kiszerelésben is beszerezhetõ és az egy darab tasakos Ponal DEdzõvel egy kilógramm terméket tud Dvízállóságú termékké változtatni.

A fel nem használt keverék sem veszik el, a továbbiakban D-ként használható. Az Adesivil Dspeciális, az alkalmazott ragasztómennyiséget szabályozni képes véggel ellátott, egyszerűen használható palackokban kapható. Hordja fel a megfelelő mennyiségű Adesivil D-at a padlóburkolat elem hornyába, hogy azt teljesen benedvesítse. Adalékanyag Technobond Dragasztóhoz. Az önmagában D-as vízállóságú Technobond Dragasztó 5- additív D3Dadagolásával D4-es víz- és főzésálló lesz.


Adagolásával a Technobond D-as ragasztó felhasználható víz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések