2018. augusztus 21., kedd

Alba beton székesfehérvár

Az Alba Térkőpark Kft. Ez ügyfélközpontú üzletpolitikát, és megbízható, korrekt partnerkapcsolatot takar. Telephelyünkön igyekeztünk megteremteni a kulturált térkővásárlás ma már nélkülözhetetlen technikai és kényelmi körülményeit. Tiszta és egyszerű formák.


Határozott kőélek, mint a fűrészelt természetes köveknél.

Nemes és nagyvonalú. Minőségi térkövek használatával olyan térburkolatot alakíthatunk ki, amelyek a jövőben is megfelelnek az elvárásoknak. Székesfehérvár , Boróka u. Válogasson a kerámia tetőcserepek, a betoncserepek és a modern szálcement sík- és hullámpalák. A gyártó további termékei: ALBA kölcsönzés, eladás.


Ipari padló: A csarnoktérben keménymag beszórásos acélhaj beton padló,. Előre kevert beton gyártása. Ha megvalósult épületeit szeretnénk.

Termékgyártás és vevőszolgálat. M7-70-es útkereszteződés. Barna Zsolt Boda Hortenzia Szeibert Nikoletta. Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Gépparkunk: - magfúró gépek - kézi tárcsás vágók - aljzatvágó - sínen mozgó automata falvágó - víz és porelszívó gép. Fő tevékenysége a transzport beton gyártása és szállítása, betonpumpás bedolgozása. Ha bármilyen kérdése van �. További adatok megjelenítésére, kérem kattintson a vállalkozás nevére. Oldalunkon sütiket használunk!


Beton kategóriához tartozik. THK) folyami sóder, mosott, osztályzott alapanyag. Vasbeton szerkezetekhez, felbetonok, ajzatok, lépcsők készítéséhez.


Habár idén a tavasznak sajnos nem tudunk olyan felhőtlenül örülni, mint eddig, de a napsütéses órák számának növekedése és a madárkák reggeli csicsergése legalább a kedvünkre jótékonyan hat. Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb céget! Puttonyok, kerekek, talicskák.

Talicska kerék 4xfém felnis szétszedhető talicskához. Bár a kerítés anyaga beton , de funkciója nem támfal, hanem kerítés! Prin clic pe butonul Inregistreaza-te, accept Termenii de utilizare.


OLX Online Services S. Declarația de confidențialitate și Politica privind modulele cookie și alte tehnologii similare.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések