2018. augusztus 6., hétfő

Friedl classic kerítés

Sokszínű és átfogó termékpalettánk minden szabadságot megad a kerttervezéshez és kertépítéshez – hogy minden kültéri egység, minden terasz és erkély az egyéni elképzeléseknek megfelelően. Classic kerítés – és falazókő. Az egymásra épülő rendszer univerzális kőből, vágott félkőből és fedlapból áll. Jöjjön el térkő mintakertünkbe,. KK Kavics Beton Colonia classic.


Friedl kerítés és falazókő nagy választékban.

Kettős oszlopként kocsibeállók és pergolák építhetők belőle. Falként rakva attraktív, de soha nem tolakodó felületet hoz létre. A kosár jelenleg üres.


Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy használjunk az oldal működéséhez szükséges cookie-kat. A gazdag választék minden szabadságot megad fantáziadús geometrikus minták képzéséhez.


Két kiegészítője a. A kő valamennyi oldala használható látszó.

Faro kerítés és falazókő Ár: 1. A fugázó anyag színének megválasztásával impozáns optikai hangsúlyok hozhatók létre. Körbefutó éltöréssel, 40x40x 50x50x 50x50x 60x30x 60x40x4cm méretben szürke színben, a 40x40xcm-es és a 60x40x4cm-es még bazalt árnyalt, jégszürke árnyalt, gránitszürke árnyalt és. GRADO KERÍTÉS - ÉS FALAZÓKŐ – szürke, antracit, homoksárga, agyagbarna és kagylószürke színben.


A kerítések a házak névjegykártyái, ingatlanunkról ők adják az első benyomást. A Grado kerítés - és falazókő impozánsan hat, és optikailag komplett elhatárolást képez ott is, ahol csak cserjék és bokrok egészítik ki. A modern építészetben a kerítés , támfal már nemcsak biztonsági funkciókat lát el, ugyanúgy a ház, a környezet. Ingyenes hirdetések a Jófogás.


Gyors,rövid határidővel vállaljuk a règi kerítés bontását, új kerítés megépítését. Hagyományos és modern stílusú kerítészónák egyaránt tökéletesen harmonizálnak ezzel a kővel. Az univerzális kő és a félkő két oldalon hasított, így többszörösen megkönnyíti a kerítés összeállítását. A kerítésrendszer egyszerűvé teszi a szükséges mennyiség kiszámítását, és garantálja az oszlopok és falak maximális színazonosságát. Eshop stavebného materiálu.


Slovensko, za vynikajúce ceny. Ak potrebujete materiál na celý dom spravíme Vám jedinečnú ponuku. Megvalósítjuk kerti álmait!


Termékeinket immár éve gyártjuk szenvedéllyel, odaadással, innovációs szellemben és a legmagasabb esztétikai és minőségi igényekkel.

Tavaszi akciónkban válogatást talál legszebb térköveinkből, betonlapjainkból, kerítés , falazó és gyeprácsköveinkből. CLASSIC KERÍTÉS CLASSIC KERÍTÉS - ÉS FALAZÓKŐ – szürke, homoksárga. Fedkövek kerítés -oszlopokhoz, kerítésekhez, medence szegélyekhez.


Különböző méretek, nagyszerű áron. Ft-os ártól kezdődően! A hírlevél feliratkozáshoz kapcsolódó Adatkezelési Tájékoztatót megértettem és hozzájárulok, hogy a Leier Hungária Kft.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések