2018. augusztus 8., szerda

Hinta rögzítése földbe

A hinta stabilizáló léceinek rögzítése. A biztonság érdekében ássa be a földbe a hinta oszlopait. Javasolt rögzíteni a modult (pl hinta modul két szárát), és a toronynak a modul felőli két sarkát 1-földhorgonnyal (4db). Rögzítés : A földhorgonyt a földbe kell.


Egy kerti hinta elkészítése kis kézügyességgel, és.

A fából készült hinta ideális szabadtéri játék a gyerekeknek. Az álló részek stabilitásának. A körprofilú oszlopokon hosszirányú repedések előfordulhatnak, melyek a hinta stabilitását nem befolyásolják.


A telített fa ellenáll a rovarkároknak, azonban az erős UV sugárzás miatt a faanyag idővel kiszürkülhet és kiszálkásodhat. A pantográfhintát mindjárt próbáljuk is ki, mert robusztus felépítése miatt felnőttek is használhatják. Xcm-es, az anyag vastagsága legalább mm legyen erős, biztonságos kötél, és viaszolt zsineg.


A részletes összeszerelési útmutatót az egységcsomag tartalmazza.

Faanyag típusa: impregnált borovi fenyő (alapkezelt) A faépítményt külön kezelni nem szükséges. Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt.


A kerítésdrót alját (és a vezérdrótot is) 5-centiméter mélyen leengedhetjük a földbe , így a kutyák biztosan nem bújnak majd át alatta. Ilyen esetben jó minőségű, vastag huzalból készített, műanyag-bevonatos (PE) kerítésdrótot válasszunk, amely nem kezd rozsdásodni a talajban. Az Adamo hinta rögzítése a plafonba egy ponton történik, ezért a gyermeket minden irányba meg tudjuk hintáztatni akadály nélkül. Javasolt a kicsi jobbra-balra, előre-hátra, fel-le és körbe hintáztatása korának megfelelő intenzitással.


Speciális célokkal is használjuk a FejlesztőHázakban az Adamo hintát. Ha a kerítést kisebb állatok elleni védelemre is használni szeretnénk, a drótháló egy részét ássuk le a földbe. Kúszónövényekkel beültetve szemet gyönyörködtető látványt nyújt. Hinta tartó kampó 90xmm kenygellel 9xcm-es négyszögletes gerendára szerelhető.


Akciós kampó akár házhozszállítással is! A Kampó hintához, fába történő befogatáshoz leírása: Nem csak hintához, hanem akár virágtartóhoz vagy bármihez amit függeszteni szeretnénk. JUNGLE GYM SWING HINTA , JUNGLE GYM SWING HNTA Önálló Jungle Gym hintaállvány hintákkal.


Nagy lendülettel, nagy sebességgel, magasra emelkedik, a benne ülő gyerek teljes tömegét mozgatja, és ezt a mozgó tömeget kell biztonságban tartania.

A játékboltokban kapható hinták kötélzetére, a kötélen lévő csomókra, karabinerekre szigorú előírások vannak. A földbe csavarozható oszloptartó nem alkalmas táblás fa kerítés megtartásához, viszont kiváló kiegészítő lehet félmagas kerítésekhez, rúdfához, hegyezett karóhoz. A spirálos oszloptartó belső átmérője bővíthető 25-mm-ig.


Az ajtóhinta érdekessége, hogy nem kell lökni, hanem a gyermek súlya és intenzív mozgása hozza lendületbe, így a kicsi saját magát szórakoztatja. Használatát kimondottan beltérben javasoljuk. Az L-alakú vasalatok rögzítése érdekében először jelölje ki a furatok helyét, majd mérje hozzájuk magát a kerítést.


A vasalatokat a keresztlécek magasságában helyezze el. Egy pontba függeszthető hinta és év közötti gyerekeknek. Tökéletes menedék, nyugodt kikapcsolódás, kényelmes játszókuckó, ideális fejlesztőeszköz. G - Rovarölő talajfertőtlenítő granulátum - A talajban lakó kártevők ellen - Szinte minden növénykultúrához - Forg.


Mindkét nem képviselője beleülhet a hintába és gyakorlatilag bárhonnan, bárhogyan hozzáférhetővé válik. De vannak olyan esetek, amikor a biztonsági háló nem kötelező. Ha egy felnőtt egyedül ugrik egy kerek trambulinon, akkor automatikusan annak közepe felé esik vissza - a trambulinról való leesés esélye minimális. Továbbá a földbe süllyesztett Inground trambulinokon sem kötelező a trambulin védőháló használata. Földbe ásott tartóoszlopai és merev karfája a gyakorlatanyag fejlődésével együtt módosult, és így érte el mai szerkezetét, az eredeti alapformát megtartva.


A gyűrű igen régi tornaszer, az artisták kötélhintájából ered. Először vasból készült, majd fából.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések