2018. augusztus 1., szerda

Héra falfix 5l

A hígítási arány 1:3-tól akár 1:5-ig terjedhet az adott felület szívóképességének függvényében. Tűző naptól, fagytól védeni kell. Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ.


Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. Lazurán faanyag védőszer 5L.

Héra Falfix diszperziós vakolaterősítő 1L. MAPEI Primer G, kg. Tetol FB oldat sárg. Minden ár az adott forgalmazótól származó bruttó ár, amely a szállítási költséget nem tartalmazza.


Választék: A FALFIX és literes csomagolásban kapható. Felhasználási mód: A felületről az esetleges laza, málló, felpuhult rétegeket kaparással, majd gyökérkefével el kell távolítani, a vakolathibákat ki kell javítani. Impregnálás előtt a felületet portalanítani kell.

A termék használatra kész állapotban. Többször is próbáltuk már a Poli Platinummal és ezzel a Prémiummal, de utóbbival valahogy jobban sikerült a szobafestés, mintha jobban fedne, de lehet csak beleképzelem. Megelőzi a festék foltosodását, egyenletes szívóképességet biztosít.


A felületek szívóhatását csökkenti, kiegyenlíti, alkalmazásával a vakolat szilárdsága megnőhet, a későbbi foltosodást megakadályozza. Kül- és beltérre egyaránt használható. Vedd meg online Dulux grunt mélyalapozó ( l ) terméket! Hígíthatóság: Beltéren szükség esetén max. Kültéren szükség esetén max.


Kiszerelés: 75L, 5L , Köber Alapozó Fémre. HÉRA FALFIX VAKOLAT ALAPOZÓ. FEHÉR 5L kiváló fedőképességű, mosható és súrolható, latex falfesték. Vizes hígítású falalapozó.


Kiváló fedőképességű, előre színezett belső falfesték, mely nem gátolja a falak természetes szellőzését. Felvitele 1-rétegben javasolt. Hasonló termékek kedvező áron.

A festésnél az előkészítés az egyik legfontosabb lépés, amihez alapozókra, oldószeres festékeknél hígítóra is szüksége lesz. Héra belső falfesték Könnyen eldolgozható, kiváló fedőképessége mellé magas fehérség párosul. A matt bevonat esztétikus megjelenést ad.


A fal természetes szellőzését nem gátolja, lég- és páraáteresztő. Може да се нанася с мече. A szín megítélése függ a megvilágítástól, hogy milyen színkörnyezetben található, illetve a felfestett felület nagysága is befolyásolhatja.


Héra Prémium matt belső falfesték forró kakaó 5L , Kiváló minőségű tartós latex matt festék beltéri felületek festésére. Illatosított formulával ellátott. Igényes megjelenésű nagy fedőképességű, környezetkímélő ,belső falfesték. A szívóképesség függ a glettanyagok vastagságátóL, összetételétőL, a gipszkarton lapok típusától.


Diszperzit Mélyalapozó használatát javasoljuk a termékismertetőben leírt módon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések