2018. augusztus 24., péntek

Elektromos háti permetező

Műanyag háti permetező 16L-es tartállyal. Egyszerű összeszerelés, könnyű használat. Tisztítása nagyon könnyű.


Kiválóan alkalmas kertek, gyümölcsösök gondozására, permetezésére. Háti vagy motoros permetezőt szeretne?

Döntsön Praktikusan! Kínálatunkban megtalálja a legjobb motoros permetező termékek mellett az elektromos permetező gépeket is. Nézzen szét nálunk! PERMETEZŐ SZÁR TELESZKÓPOS ACÉL 8M HÁTI PERMETEZŐKHÖZ PERMETEZŐ SZÁR TELESZKÓPOS ACÉL 1M HÁTI PERMETEZŐKHÖZ. Súroló kefe 170mmxmm erős.


CSÁKÁNY LAPOS- ÉLES. AKKUMLÁTOROS HÁTI PERMETEZŐ LITERES. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.

Az elektromos permetezőgéphez adott nehezen kezelhető szórópisztolyt lecseréltem egy átalakított régi pisztolyra, amelyre a boltban kapható réz fúvókát tettem. Praktikus töltőnyílása megkönnyíti a folyadékok beöntését és keverését. A dugattyús permetező , házi kertekben kiválóan használható kis súlya és ideális űrtartalma miatt. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Froggy elektromos háti permetező 230V E20. Solo 4akkumulátoros háti permetező. Motoros háti permetezők és hagyományos motoros permetező gépek bő kínálata várja webáruházunkban!


Szüksége volna néhány kiegészítőre is? Szerezze be ugyanitt a teleszkópos szórószárat, tömlőt, markolatot, akkumulátort és szivattyút is! A vásárlás és szállítás feltételeiről bővebben az Információk menüpontban olvashat. Permetezőtartály űrméret: l Motor: 230V 600W.


Kézi és háti permetezők nagy választékban szuper árakon. Nálunk azonnal készletről rendelhet, gyorsan szállítunk: tekintse meg a permetezőket! Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat.


Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt. Agrimotor 3W-6Szivatyús motoros permetező Az Agrimotor 3W-6motoros háti permetező jelenleg a legkorszerűbb növényvédő gép.

Rendelkezik a szállíthatóság, mozgékonyság, nagy hatékonyság és a nagy szórási tartomány jellemzőkkel. A permetező pumpa elromlott,igy kapott egy ablakmosó motort és egy 12V-os aksit. Kérjük jelentkezzen be va. COMET elektromos permetező Honda és Loncin motorral szerelve. Elektromos permetezőszivattyú használata jelentősen megkönnyíti a kis és közepes növénytermesztő gazdaságokban a növényvédelmi munkák végzését.


Sikeres és hatékony permetezés. Háti permetező akkumulátoros húzható kerekes. Kraftech literes elektromos akkumulátoros permetező akkus háti permetezőgép a Szerszám kategóriában - most 13. Ft-os áron elérhető. EXPERT XSP16B - akkumulátoros háti permetező 16L: Leírás: A nagy kapacitású permetező ideális kisebb és nagyobb kertek rendben tartására, illetve növények ápolására és védelmére.


A készülék rugalmas és hatékony eszköze a növényvédelemnek. Többféle szóróanyagot lehet beletölteni, például: gyomirtó, apró. Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Nyíregyháza, kállói u. Akkumulátoros háti permetező csak az elektromos pumpa.


SOLO CLEANLine 3A, savas, 25L.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések