2018. augusztus 14., kedd

Nagyméretű bontott tégla eladó debrecen

A bontott tégla ára a raklap és a fólia csomagolás árát tartalmazza, de a szállítás költségét nem. A kiszállításban országszerte szívesen és kedvező áron segítünk. Mi csak egész téglát.


Bontott tégla eladó. Válogatott, minőségi bontott téglák, sárga, piros és vegyes színben. Házhoz szállítás az egész országban, kedvező áron megoldható, akár raklap tégla rendelése esetén is.

Többféle olcsó, használt nagyméretű bontott tégla eladó. Mennyi a nagyméretű bontott tégla ára használtan? A raklapokra csak egész téglákat rakunk, amit kivá.


Szabadtéri alkalmazás esetén, ha a tégla vízzel is találkozik érdemes alulról szigetelni és a felszinét impregnálni. Ezzel elkerülhetjük a tégla repedezését és elmálását. A kisméretű bontott tégla jó alternatíva az új tégla helyett.


Nagyméretű bontott tégla eladó Mérete 15x29xcm. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.

Olcsó eladó új és használt ingyen elvihető bontott tégla. Bazilika mellett Sas utcában 40nm-es tégla garzon eladó. Eladó db cirkula, db ipari hősugárzó, 3V-os elektromos permetező, gáz hőlégbefúvó, 10-es, 20-as, 30-as rekeszek, szaporítóláda,. Kis- és nagyméretű bontott tégla eladó.


Debrecen , Óiskola. Több friss, ellenőrzött eladó Tégla , falazóelem hirdetés: Zsalurendszer jó minős. Kisméretű tégla pucolva, nagyméretű tégla pucolva, nagyméretű címeres tégla. Eladó bontott építőanyagok raklapon, akár házhoz szállítva is.


Jó minőségű tégla , korrekt árak. A hirdető: Tulajdonos hirdetése. Eddig megtekintették 3alkalommal. Címeres nagyméretű bontott tégla. Ingyenes hirdetések a Jófogás.


Egyéb ingyen elvihető tégla. A tégla ára tartalmazza a csomagolás és a raklap kölségét is, de nem tartalmazza a szállítás költségét. Ha segítséget szeretne, írjon nekünk, és együtt biztosan kitalálunk valamit, amire majd büszke.


Gyakori kérdés a bontott tégla súlya.

Egy átlagos kisméretű bontott tégla ca. Db 30x15xcm-es bontott raklapozott nagyméretű bontott tégla. Leginkább egyben szeretném eladni. Fa keret, dupla hőszigetelt üveggel. Az üvegek sértetlenek, a fa részek festésre szorulnak.


Egy raklapra: kisméretű tégla esetén 4db kerül, nagyméretű téglából 2db. Kétfalcos békéscsabai bontott cserép. Rusticana Manufaktúra.


Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Dropdown header Személyes menü Üzeneteim Vásárolt áruk Megfigye. Minőségi szeletelt, vágott rusztikus falburkolatokhoz, tégla burkolatokhoz és járólapokhoz, most nagykereskedelmi áron juthat hozzá, már kisebb tétel vásárlása esetén is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések