2018. augusztus 15., szerda

Fióksín szerelés

Háromfajta fióksín létezik: van a kerekes, a golyós és a rejtett kihúzhatós. Ezeknek a fiókoknak van teljes és részleges kihúzhatós típusaik is. A három közül a legismertebb a klasszikus vonalat képviselő kerekes fióksín , mely árban is a legkedvezőbb, hiszen előállításának költsége neki a legalacsonyabb. A fióksinek felszerelése nem tünik túl bonyolultnak, csak pár csavart kell behajtani, de ha nem jó technikával csináljuk akkor nagyon el is lehet rontani ezt az egyszerű műveletet. Egy egyszerű módszert mutatunk amivel minimalizálni lehet a rosszúl pozicionált felszerelést.


Fióksín szerelés

Szerelési útmutató a Blum Tandembox Antaro fiók összeszereléséhez. Egyszerűen és gyorsan összeállítható a fiók, ráadásul rendkívül precízen beállítható az el. A fióksín éle legyen a bútor élétől egy hajszálnyival beljebb.


Most csavarozzuk fel a párját a másik oldalra, ezzel az alsó fiók meg is van. Most a következő fióksínt kell felrögzítenünk, de ehhez tudni kellene, hogy hol legyen az alja. Ez úgy a legegyszerűbb, ha a fiók előlapokat végigjelöljük a bútor szerkezetén. Golyós teljes kihúzású fióksín 650mm szerelés a fiók oldalára. Ennek a hosszúságnak megfelelő dinamikus teherbírás-$135kg.


Szerelés : (lásd az ábrákat) a korpusz OLDALÁRA és a fiók ALJÁRA – Külső. FGV – fehér színű 600mm-es részleges kihúzású HAGYOMÁNYOS görgős fióksín. Strong – 300mm-es teljes.


Beépítés jellemzői: szerelés a fiók oldalfalára, szerelőfüles típusnál alulról. Kimondottan igényes kivitelű fiókrendszerekhez a Blum gyártmányú, Tandem fiókcsúszokat célszerű használni. Előnyük a könnyű szerelés , a pontos beállíthatóság és a rendkívül könnyű mozgatás, még erősen terhelt állapotban is. Ez a mozgató vezetékrendszer nem látható (16), mert a fióktest alá rejthető, könnyen. Gyors szerelés , egyszerű finomállítás Mindegy, hogy kuplung vagy rápattintós technika - a fiókot mindig egyszerűen és gyorsan lehet szerelni Az előlapok pontos beállítása szerszám nélkül történik - köszönhetően a beépített magasságállításnak.


A teljes kihúzású fiókoknál az előlapok komfortos állítását. Fiókvasalatok, Bútoripariszerelvények. Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.


Mik is a megbízható fióksín kritériumai? Nyilvánvaló, hogy az anyag- és kidolgozási minőség hosszú távú funkcionalitást kell, hogy nyújtson, a szerelés lehetőleg könnyen történjen valamint a sín könnyedén csússzon. Az OBI-nál Ön ennek értelmében talál például minőségi teljes kihúzású golyós fióksíneket. A táblázat elemeire kattintva megnyílik a termékhez tartozó katalógus oldal) Tandem fióksín , 30kg terhelhetőség, részleges kihúzás, csillapítás nélkül, TIP-ON hozzáadható:.


Melyek az egyedileg gyártott bútor előnyei? A tolóajtó vasalatokat szerelés , betét, hely és sok más egyéb kritérium alapján érdemes kiválasztani. A legfontosabb ismét a forgó-kopó alkatrészek tartóssága, hiszen gondoljunk csak bele, naponta és hetente és persze évente hányszor húzzuk toljuk szekrényünket. Nyitva tartunk, amíg ezt a jogszabályok engedik!


Amíg kormányzati határozat nem rendelkezik másképp, mi nyitva tartunk és készséggel állunk rendelkezésükre!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések