2018. augusztus 15., szerda

Hangfal aljzat

Beépíthető hangszóró csatlakozó esetében az sem mindegy, hogy milyen vastagságú hangfal vagy készülékház panelba kerül majd az aljzat (ezért különböző hosszúságú aljzatokat is értékesítünk). Az sem elhanyagolható szempont, hogy Ön csavaros, vagy forrasztós szerelésű aljzatot szeretne használni? Hasonlítsa össze az árakat!


HALOZATI ALJZAT FIX 3POLUSU, CSATLAKOZO ALJZAT , DIV. A rendeléskor nem szabad megfeledkezni a hangfal csatlakozó aljzat fontosságáról, ami mindenképpen szükséges ahhoz, hogy a rendszert. Audió csatlakozók , jack, RCA, XLR, koax dugó és aljzat oldal.

A banándugó a legnépszerűbb hangfal csatlakozó típus. Hangfal aljzat , aranyozott csatlakozókkal. Nem szabad összekeverni a Jack dugóval, utóbbi ugyanis más készülékekben, más célt szolgál.


A legtöbb hangfal aljzat kompatibilis a banándugóval, melyből általában db található a kábel végén - egy piros és egy fekete. OMNITRONIC VFM-215AP utas aktív hangfal lejátszóval és bluetooth bruttó 59. Ismerje meg újdonságainkat Hangtechnikai csatlakozó kategóriában! Elnézését kérjük, de ismeretlen hiba történt a rendszerben. Kérjük töltse újra az oldalt, vagy próbálkozzon később.


A hangszerdiszkont.

Magyarország egyik legjelentősebb és legsikeresebb hangszerüzlete -, és webáruháza több, mint 30. Több, mint 3m2-es győri üzletünk, hatalmas árukészlettel és kipróbálási lehetőséggel vár minden hangszerfant! Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Looking For Great Deals?


Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! SL 6MG hangfal aljzat 2-db aranyozott fém banán csatlakozóval,átmérő:1mm. Aljzatok, Hangtechnikai csatlakozók, Elektronikai alkatrészek, Villamossági, elektronikai, híradástechnikai és barkács szerszámok, alkatrészek, lámpatestek. Speakon csatlakozók.


A Muziker biztosítja, hogy csak magas minőségű és jó értékelésű darabokat kapjon kézhez. Configurations Available. Browse Our Full Line of Bearings.


Tájékoztatjuk, hogy a honlapon ún. A magyar cég termékei valóban csak kevés, komolynak számító meghibásodást produkálnak, több év működés után is. Főbb jellemzők : Műanyag panelre szerelt csatlakozókkal, kettő vagy kéttekercses csatlakozással.


Megblankolni a koax kábelt (ügyelve a rézmag épségére) 2. GIANT hangtechnika- háttérzene, épülethangosítás, erősítő, keverő, hangfal , mikrofon, DJ, fénytechnika. Banán aljzat kategória kiváló minőségű termékei, rövid szállítási határidővel, hivatalos magyar garanciával.

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az Adatkezelési tájékoztatónk szerinti, Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Akciós hangfal aljzat termékek és kedvezményes, olcsó hangfal aljzat ajánlatok. Minél többet vesz, annál kedvezőbbek az árak. HANGFAL ALJZAT BEÉPÍTH - Je.


Visszatérő vásárlóknak további kedvezmények járnak. SAL PAR 20BT aktív hangfal vásárlás: SAL PAR 20BT árak összehasonlítása, SAL PAR 20BT akció! Aktív hangfal boltok, képek. LED fényeffekt - vezeték nélküli BT kapcsolat - zenehallgatás mobilkészülékről, számítógépről - MPlejátszás USB eszközről - FM. Nagyon örülök, hogy itt vagy nálunk!


Kerülj beljebb, a böngészéshez nem kell regisztrálnod.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések