2018. november 21., szerda

Becker redőnymotor végállás

Free Shipping Available. Buy Becker on eBay. Money Back Guarantee! Gondolkodjon el az intelligens ház kialakításán. A Becker motorok nagyon egyszerűen csatlakoztathatóak a KNX rendszerhez.

Ez a mai világban „State of the Art”, az épületautomatizálásban számos lehetőséget kínál az Ön számára. Becker redőnymozgató motorok akadályérzékeléssel. EVO redőnymotorok a BECKER -től segítenek ebben!


Automatikus végállás felismerés rugalmas féderrel vagy merev. A német minőség precizitást és biztonságot von maga után. Ez lényegesen nehezebbé teszi a redőnyök felemelését, feltolását és ez által a. Feltolásgátlók használatakor a redőnymotor nagyobb erővel nyomja meg a redőnypalástot zárt állapotban, így a redőny sokkal nagyobb erővel szorul oda az ablakpárkányhoz.

Ez egy különösen hasznos biztonsági. Azonban a reakcióidő az akadályba ütközés és a redőnymotor megállás között lényegesen rövidebb. A szerelőnek először meg kell győződnie a falszerkezet ill. A redőnymotor beszerelése Utasítás!


Ezeket a motorokat nem lehet szokványos kapcsoló elemekkel (kapcsolók, órák) működtetni. A BECKER csőmotorok legtöbbje a következő tulajdonságokkal rendelkezik: Akadályérzékelés LE irányban. Ha a redőny lefelé halad és akadálynak ütközik (pl.: virágcserép a párkányon), a csőmotor a beépített akadályérzékelésnek köszönhetően megáll, hogy elkerülje a redőny további károsodását. Egy végállás törlése, ha két végállás van programozva Működtesse a motort a törlendő végállásba. Nyomja meg a Reset gombot egy másodpercre.


Kiegészítésül nyomja le a működtető gombot, és tartsa lenyomva. Most engedje el a Reset gombot, és tartsa tovább lenyomva a működtető gombot továbbra is. Ezt az eredeti tájékoztatót a felhasználónak kell megőriznie. A termékárakat és szállítási díjszabást az adott forgalmazó az utolsó ÁrGép-es frissítés óta esetleg módosította. Minden ár az adott forgalmazótól származó bruttó ár, amely a szállítási költséget nem tartalmazza.


A felső végállás beállítása Az elektronikus végállású Becker motorok a felső végállást az installáció során maguktól felismerik. Indítsuk el a redőnyt a felső végállás felé, és addig működtetjük, míg a redőny ütközéskor magától megáll.

Amikor a felső végállás is be lett állítva, ajánlott újból leellenőrizni, hogy a redőnymotor forgása az alsó végállásnál ott áll le ahol tökéletesen záródnak a redőnylécek, és nem lett „túlvezérelve” a motor, illetve a felső végállásnál a motor nem forgott túl és nem húzta be a palástot a redőny tokjába. Ezt a kézi megoldást ki lehet váltani motoros működtetéssel is. A motor a ponyvacsőbe kerül beépítésre, beépített végállás kapcsolókkal és hő védelemmel.


A fentiekben részletezett fémszerkezetre húzható. Lowest Prices on Top Items. Inspired by Trending Stories. Bay Gifts to the Rescue. Végállás : Két típus létezik.


A MECHANIKUS és az ELEKTRONIKUS végállású motorok. Ez biztosítja árnyékolónk alsó és felső végállását, hogy hol kell megállniuk. Természetesen a beállításuk után a STOP gombbal bármyilyen pozícióban megállíthatja árnyékolóit. A motor a felfogatóval úgy legyen rögzítve, hogy a két végállás beállító lyuk könnyen hozzáférhető legyen, (Kifelé nézzenek a szerelő lyuk felé) Rákötöm a motorra a szerelőkábelt és elindítom a Le irányba. Mechanikus végállású csőmotorok Mechanikus végállású csőmotorok, olyan motorok ahol az árnyékoló két végállását (redőny, roletta esetén alsó és felső végállás , napellenzőnél nyitott és zárt pozíció) kézzel állítjuk be és egy mechanikus szerkezet szabályozza azok kapcsolását.


Minden redőnymotor beüzemelése mellett, egy alsó illetve felső végállás kerül beállításra. A motoros redőny ezekben az előre beállított pozíciókban automatikusan kikapcsol. Ezekkel az árnyékoló berendezésekkel a függőlegestől a vízszintesig bármilyen felület lefedhető, és a félköríves alakzatok árnyékolása sem jelent problémát. Opy-Roll csőmotor Somfy csőmotor Becker csőmotor. A napellenzővászon optimális feszességét.


Redőny, reluxa, roletta mozgatásához. A VariEco Megy Nm-es univerzális kapcsolós csőmotor, mely mechanikus végállás kapcsolóval rendelkezik. Robosztus felépítése hosszútávon garantálja redőnyök, roletták megbízható meghajtását.


A motor és Nm közötti kivitelben kapható, 14-es fordulatszámmal, hatszögletű motorfejjel és 2m kihúzható kábellel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések