2016. február 2., kedd

Fatelep hu

Fatelep hu

Abban tudunk neked segíteni, hogy a téged körbevevő fa - a padló a lambériá a szarufá a tetőtartó fá vagy éppen a tűzifád - pontosan olyan, és olyan minőségű is legyen amire szükséged van. Bármilyen faanyagot is keresel, segítünk neked a legjobb ár érték arányút megtalálni. A Norland fatelep kizárólag jó minőségű fát kínál, hiszen érdeke, hogy ügyfelei megelégedjenek a választott és megvásárolt fa minőségével. A skandináv országokban nagy hagyománya van a fakitermelésnek, az időjárásnak és az óriási erdőknek köszönhetően az ott kitermelt faanyag kiváló minőségű.


Igény szerint gyalulva, favédelemmel. A fatelep , ahol megtalálja, amit keres. Cégünk éves múltra tekint vissza, fő tevékenységünk a fűrészáru import nagy és kiskereskedelme. Fenyő­ fűrészáruinkat főként Ukrajnából, Romániából importáljuk.


Kiszállításunk, csomagküldésünk zavartalanul ÜZEMEL! MFP és OSB lapok Padlókészítéshez, falborításhoz, tetőfedéshez OSB lapot vagy. Már több mint két évtizedes tapasztalatot szereztünk a fatelep napi feladatainak ellátásában: fűrészáru forgalmazásában, a faanyagok kezelésében, védelmében, méretre vágásában, valamint gyalulásában.


Budapest XVI kerület, fűrészárú, fa impregnálás, fa vegykezelés, bochemit QB, fa méretre vágás. Bízunk abban, hogy sok hasznos információhoz jut honlapunkon. Fatelep több évtizedes múlttal. Célunk, hogy a meglévő és leendő vásárlóink részére, a folyamatosan változó elvárásokat figyelembe véve, mindig az igényeknek megfelelő minőséget biztosítsuk kedvező árakon, illetve igyekszünk lehetőség szerint pontos, megbízható tájékoztatást nyújtani. Az vásárlásaim során mindennel meg voltam elégedve!


A kiszállítással sem volt semmi gondom. Az e-mail-es kérdéseimre is rövid időn belül kaptam választ. Forgalmazott termékeink kiváló minőségűek, árainkat igyekszünk alacsonyan tartani. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit.


Fő profilunk a lucfenyő fűrészáru kereskedelem, melyet megalakulásunktól kezdve Szlovákia legmodernebb technológiával ellátott feldolgozó üzeméből importálunk. Kérje ajánlatunkat! Telepünkön különböző, fa és fűrészárut, lambériát és hajópadlót találhat meg.


Faáruház és fatelep Budapest vonzáskörzetében. Fűrészáru, táblásított lap, tömörfa, konyhai munkalap, lépcsőlap, deszka széles választékban! Fenyő fűrészáru nagy választékban.


Ragasztott fa tartók egyenesen telephelyünkről. A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az Elfogadás gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát. Ajtó és ablak frízek több méretben megtalálható telepünkön!


Amennyiben ajtófríz vagy ablakfríz vásárlásán gondolkodik, böngéssze át kínálatunkat, hiszen bizonyosan talál majd olyan darabot, amely otthonába, vagy bármely épülettípusba éppen megfelelő. A falun kívül a sötét erdőben dolgoznak a favágói hatalmas fákat vágnak ki, hogy a fatelepen feldolgozhassák. A fára elsősorban az épületekhez és a fegyverekhez van szükség. Minél magasabb a fatelep szintje, annál több fát állít elő.


Fatelep hu

Célunk, hogy a változó gazdasági és piaci körülmények között partnereink és ügyfeleink részére, versenyképes választék- és áron. Maximálisan elégedett vagyok a gyors és nagyon pontos kiszállítással! Abszolút korrekt a cég.


A tájékoztatás teljeskörű, a szállító sofőr, kedves és udvarias volt. Fő tevékenységünk műszárított asztalos fűrészáruk, ajtó és ablakfrízek kereskedelme, melyet elsősorban Ausztria, Oroszország és Magyarország területéről szerzünk be. Munkatársunk számkijelzés, vagy szöveges üzenet (megadott telefonszám) alapján rövidesen visszahívja Önöket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések