2016. február 24., szerda

Színes homok üvegben

A(z) homok az üvegbe című videót szomszedati nevű felhasználó töltötte fel a( z) kreatív. Szines homok üvegben festés, a vándorló művész a Sharm el-Sheikh, Egyiptom. Törjünk össze színes ceruzabelet, zsírkrétát és dörzsöljük össze a. Az üvegben a homokszemeket vastag fém drót segítségével tömörítik.


Az üvegbe összeöntött színes homok pedig megmarad egy dekoratív emléknek a lakás díszeként.

Homokszóró szettünkkel szív formájú üvegben őrizhetitek meg az összeöntött homokot, amit egy szív alakú lakattal zárhattok be egy fa dobozkába a legszebb esküvői képetekkel együtt. Sokszor egy igazán szép és vidám lakásdekoráció elkészítéséhez nincs is szükség méregdrága hobbi alapanyagokra, csak egy ügyes kreatív trükkre! Ilyen ez a házi készítésű dekorhomok is, ami egy zacskó finom szemcsés só és egy pár színes aszfaltkréta segítségével pillanatok alatt elkészíthető!


Dörzsölhetitek a sóba közvetlenül a krétát,vagy még. Kérem, hogy töltsétek a színes homokszemeket a középső üvegbe, amely most kezdődő házasságotokat jelképezi, hiszen mindaz, amit önmagatokban hordoztok, eggyé válik azzal, amit választott társatok hordoz önmagában és keveredni fog további életetek során ugyanúgy, ahogyan a színes homokszemek is eggyé válnak és keverednek az üvegben. Premium Loading. Skip trial month free.


Find out why Close.

Unsubscribe from evidecor? Kínál Dekorhomok, színes homok , homokszóró ceremónia: Eladó 2db dekorhomok szív alakú üvegben. Súlya: 3gr Választható színek: fehér, zöl barna Gyártó: Mediterran Style Megrendeléskor, kérem, hogy a megjegyzés rovatba beleírni szíveskedjen, hogy melyik színt szeretné! Homoköntéskor egy üvegtölcsér segít maj hogy minden színes homokszem a helyére kerüljön.


Az öntés végén az üveget egy fa dugóval zárhatjátok le. Válasszátok ki a szebbik oldalát a szív üvegben lévő homokkreációnak, majd tegyétek bele a fa dobozkába a legszebb esküvő képetekkel együtt, í gy az otthonotok díszeként őrizhetitek meg az esküvői homokszórás. Tervezzétek meg egyedi homokceremónia szetteteket!


Válasszatok többféle díszdoboz és homokszín közül! Romantikus emlék az esküvői homokceremóniáról. Díszdobozba zárt szív üveg. Sokféle színes dekorhomok. Imádom a színes homokot szinte minden formába, de nálunk egy nagyon nehezen beszerezhető cikk ! Ha tudtam volna hamarabb, hogy mennyire egyszerűen és viszonylag olcsón elkészíthető házilag is már sokkal több szépség birtokában lennék!


Még több ötletért lájkold a blog facebook oldalát! Ha valaki Egyiptomba, Jordániába utazik nyári szabadsága alatt, bizonyára megtalálja azokat az arab művészeket, akik „homokfestményeket” készítenek. Ezeknek a homok rétegeknek a vastagsága és alakja hozza létre a képet a homok halom belsejében.


Színes homokfestmény palackban.

Világoskék színű dekorhomok. Dekorációs kellék minikertekhez és tündérkertekhez. Remekül lehet vele miniatűr tengerpartot, tópartot, valamint kerti utat készíteni.


Készíthetsz segítségével, színes minikertet üvegben is. Itt tudod hozzá megnézni a videót. Csak azért fontos, hogy homok és más elemek töltésével az anyag szilárdsága ellenálljon a terhelésnek és nem oszlik meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések