2016. február 15., hétfő

Csicsobello baba ár

A gyerekek a baba haját fésülgethetik és meg is etethetik őt, magasba emelésekor pedig nevetni kezd! Charlotte fésülhető puha baba kiegészítőkkel – cm. A kislányom karácsonyra kapta, de elsőre nem sikerü. A korház dolgozói és a betegek – darabos mini baba szett.


A lázmérő nem reagál így.

A baba sétálni és mászni is tu. Baby Doll has a temperature ! Ez a kisbaba igazán különleges játék! Felállítva képes magától járni, négykézlábra állítva pedig kúszni! Felszökött a láza, itt az ideje a gyógykezelésnek. A szettben három különböző cumisüveget találsz, ezek segítségedre lesznek, hogy a csöppség minél hamarabb jobban legyen.


Mászni is tu csak azt kéri, hogy játszál vele. Cicciobello baba beteg lett, nézd csak, az arca is milyen piros!

Ha piros az arca és sírni kez akkor a fülén keresztül meg tudod mérni a lázát. A gyógymódok teljesen véletlenszerűek, gyakran az összeset ki kell. A kis baba a lányok kedvence lehet, hiszen épp olyan akár egy igazi kisgyerek. Tedd a cumiját a szájába, majd játszatok együtt.


Ebben a részben egy játékbabával játszunk és megnézzük, hogyan kell öltöztetni, pelenkázni, megetetetni és megfürdetni. Sajnos, nem tudja azt visszaadni amit a reklámban a gyerekek látnak , így a lányom nem is hajlandó vele játszani. Pedig szép, és jó minőségű baba.


Nagy örömöt okozott neki a cicciobello beteg baba , mert elég nagy baba , puha, hajlékony végtagjai vannak, csak a karok, lábak vége kemény, így igen élethű. Nagy kedvenc a Bárányhimlős baba , a Gondoskodj rólam! Szép puha haja van, élethű hangokat a élethű a sírása, piros az arca, mikor beteg, meg kell gyógyítani, injekcióval vagy orvossággal, megnyugtatni cumival. Ha lefekete szemeit behunyja és imádja, ha sokat foglalkozol vele.


A gyerekek mindenhová magukkal vihetik a babát, és akkor sincs baj ha összekoszolódik a ruhája. Mindenről neked kell gondoskodnod. Ez az interaktív baba mindenre reagál mint egy igazi kisgyermek.


Ha megbetegszik akkor meg is kell gyógyítani őt. Ha mindig is gondoskodó anyukát szerettél volna játszani, ez a baba kiváló választás lehet a számodra! Ha belázasodik bepirosodik az arca , elkezd sírni, meg kell etetni, itatni, a gyógyszerét beadni a meg megfelelő cumisüvegéből, közben cuppog mikor a cumis üveg a szájában van, mikor megnyugszik becsukja a szemét és szuszogva elalszik.

A terméket sikeresen betettük a kosaradba! Anastasia and dad came from kindergarten. Where he was you will learn to watch this series to the end! What is the gift Nastya and dad.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések