2016. február 25., csütörtök

Mosdó szifon bekötése

Mosogató és mosdó szifon bekötése házilag Mivel a szem elől rejtve vannak, a szifonok állapotával nem sokat törődünk. A mosogatót, mosdót rendszeresen tisztítjuk, odafigyelünk rájuk, ám az egyik legfontosabb alkatrészük létezéséről a legtöbbször csak akkor veszünk tudomást, amikor valami probléma van vele. A helytakarékos mosogató szifon használata egyéb előnyt is jelent a régi.


A kifolyónyílás alá merülő cső biztosítja a szifon bűzelzárását és e mellet. Szabadon álló mosdók alá elegánsabb, ha krómozott búraszifont. Zuhany csap bekötése , mosogató, mosdó szifon bekötése Mosonmagyaróvár.

Mind a csőszifonnak, mind a búra-szifonnak megvan az előnye. A mosogatógép bekötése nem igényel nagy szakértelmet abban az esetben, ha rendelkezésre állnak a megfelelő feltételek. HL mosdó szifon mm-es csővel mosógép csatlakozással, fehér.


A folyóvíz vezetékeinek megbontása után a tömítőgyűrűket vegyük ki a szorítóanyákból, majd a szifon búráját is a vödör fölött csavarjuk le. A lefolyószerelvényt darabjaira bontva szereljük le, a mosdóról a lefolyónyílás központi csavarjának kihajtása után vehetjük le. Mosógép kikötése és egy csere mosógép bekötése , leeresztő cső, hálózati feltöltőcső, tápfeszültség, hálózati csatlakozó.


Vállaljuk: hagyományos és karos (kerámiabetétes) és termosztátos csaptelepek cseréjét. Igény esetén a mosogató tálca és a mosdó felszerelésében is segítünk. A csaptelep beépítésén kívül a sarokszelepek, elzárók, valamint mosogató és mosdó szifon beszerelését és átalakítását is vállaljuk.

A mosógép szakszerű bekötése három lépésből áll: Az első a vízvezeték hálózatra való rákötés, megfelelő elzáróidom beépítése mellett (sarokszelep vagy kombinált szelep). A második lépés a mosógép használt vizének elvezetése a csatorna rendszerbe, itt a megfelelő mosógépszifon beépítése mellett kötjük rá a kifolyócsövet a lefolyócsőre. A mosógép szifon bekötése során a mosógép kifolyócső csatlakoztatása bilincsel kerül. A mosógép bekötését bármilyen lefolyó vagy nyomó vezetékhez vállaljuk. A helyes bekötés a bűzelzáró szifonba történik ( mosdó , mosogató ) vagy ha.


Ikea Lillviken mosogató szifon. A mosogatószifon nem túl bonyolult találmány mondhatnánk azt is, ˝Aki egyet látott látta mindet˝ Ez valóban így van a hagyományos szifonoknál viszont az IKEA Lillviken szifon bekötése teljesen eltér ettől. Ha eléggé ügyesnek érezzük magunkat bátran végezzük el önállóan a kézmosó, vagy a mosdókagyló cseréjét.


Cikkünkben lépésről-lépésre vesszük át az egyes mozzanatokat. Nehézségi szint közepes, várható munkaidő három óra. A korona vírus helyzetre való tekintettel a személyes átvétel lehetősége szünetel. Megértésüket köszönjük!


Futárszolgálattal történő kiszállítás esetén továbbra is várjuk megrendeléseiket. Amikor valaki kihúzható fiókot vagy kényelmes és praktikus kosarat szeretne használni abban az esetben is útban van a régi típusú búra vagy cső szifon. Erre a problémára jelent nagyszerű megoldást a helytakarékos mosogató szifon használata. A megoldás, mint minden remek dolog egyszerű. Miután a mosdó a falon kijelölt helyére került, a szifon vízleeresztő részét szereltük fel.


A felső tányért szilikon tömítőmasszába ágyazva (8) nyomtuk a kagyló nyílásába, alsó gumitömítő tányérját pedig az alsó felfogó tárcsa peremébe igazítása után szorítottuk fel a szerelvényt összehúzó csavarral.

PVC dugó a leerosztő rácsa - rozsdamentes acél lefolyócső – átmérője mm csatlkozással. Mosdó szifon Ørozsdamentes leeresztővel és csatlakozóval ØA41P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések