2016. február 12., péntek

Horgolt futó terítő minták

Kössünk szép dolgokat gyerekeknek, nőknek és férfiaknak egyaránt. Na itt csak magyarul kell értened. Oktató anyagok,tippek, minták ,stb csak magyarul. Remélem sikerült találnod egy olyan mintát, amit kipróbálsz a horgolt karácsonyi díszek közül, de ha csak inspirációként szolgáltak a minták , nekem már az is boldogság.


Ha további mintákra, leírásokra vágysz, az interneten nagyon sok fent van, érdemes szétnézni, hátha találsz valami újat, valami különlegeset.

Címkék: crochet, horgolás, minta , tablecloth, terítő. Hófehér álom – horgolt terítő. Margaréta – horgolt terítő. Nyolc-cakkos csillagoskból horgolt terítő , 40.


Középről kezdett horgolt terítő. Kötött és horgolt modellek leírással, mintával és sémarajzzal, kötéstechnika magyarázattal, kezdőknek és haladóknak. VÁLOGATOTT HORGOLÁSLEÍRÁSOK AZ ÉVI HORGOLÁSLEÍRÁS GYŰJTEMÉNYE CÍMŰ OLDALAMRÓL, A FACEBOOK-RÓL.


Mintagyűjtemény horgoláshoz: horgolt terítő minták.

Válogatott horgolás leírások. A horgolásról azok a kis terítők jutnak eszünkbe, amit a nagymamánk horgolt kiskorunkban a rádió alá, ám itt az ideje leszámolni ezzel a. Az összeállított négyzet terítő. Horgolás minden mennyiségben! Négyzetes terítő virággal.


A nagy oldalsó, mássz 3m. Asztalterítő gyönyörű arabeszk, míg a nettó karimák. Our goal is to keep old friends, ex-classmates, neighbors and colleagues in touch.


Elsősorban tiniknek, de az idősebb korosztály is megkedveli egy póló alávétele kapcsán. Nagyon szép mintával horgolt blúz a mindennapokra. A minta önálló csillagokból áll, így bármi horgolható belőle Pl: terítő, de akár sál, vállkendő is. Addig szép az élet, amíg te akarod.


A boldogsághoz mindig legyen, akaratod! De ne várd a csodát, mert nincs. Blog: kreativannikivel.


Ovális, ananászos horgolt terítő Házassági évfordulónkra kértem ezt a kiadványt, amiben ez a terítő benne van.

Megtetszett, beleszerettem, gyorsan megcsináltam, de érdemes volt, mert gyönyörű. Rengeteg amigurumi figura egy helyen, ingyenes horgolásmintákkal! Felteszem hogy meglegyen, és hogy más is használhassa. A zöme nem saját, a linkeket mindenhol megjelöltem. Antik horgolt futó , terítő vagy sál Lejárat: nap óra licit.


Freeform horgolás granny gyerek gyerekdivat gyereknevelés gyereknevelés gyerekprogram horgolt horgolt kendő horgolt sapka horgolt sál horgolt takaró horgolt terítő horgolás horgolós.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések