2016. február 22., hétfő

Állítható gázreduktor

Nyomáscsökkentő állítható. Gázmennyiség szabályzó, reduktor kiválóan alkalmas kerti sütőkhöz, körégőkhöz ,. Ezt biztosíthatja a nyomáscsökkentő ( reduktor ) vagy a. Míg az előbbi fix kimeneti értékkel bír, utóbbi esetén állítható ez az érték. Kínál új állítható gázreduktor gáz nyonyáscsökentő.

Minhárom csappal fokozatmentesen állítható a lángok ereje. Kisebb edényeknél elég a középső csap használata (belső kör) a két szélső csap pedig a két külső lángkörnek szabályozza a lángját. A tökéletes égés érdekében levegőkeveréses égőfejjel rendelkezik. Vagyis az égéshez szükséges levegő a gázrózsa.


A tömlővéges nyomásszabályozó állítható kivitelben készült. Teljes hossza 1mm. A kilépő nyomás állítható , - mbar.

A termék a háztartási palackba töltött PB-gáz nyomását csökkenti le a. Amennyiben bilincses gáztömlőt szeretne használni, úgy szüksége lesz még egy ehhez kapcsolódó tömlővég csatlakozóra. Ez a reduktor szabadtéri használatra készült, nem használható lakókocsik zárt gázpalacktartójában! Aktuális Pb Reduktor ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat!


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A palack típusától függően minden nyomásértékhez megfelelő méretezésű nyomáscsökkentőket (fix kimeneti érték), valamint nyomásszabályzókat ( állítható kimeneti érték) lehet a kínálataink között találni. Ezek a palack szelepére csavarmenettel csatlakoztathatók, ahonnan bilincsel rögzített tömlő viszi tovább a. Szállítási idő 1-munkan. A LÁNGŐR Tüzeléstechnikai Szaküzlet raktárról kínál gázkészüléket, gázégő- gázkazán és gáztűzhely alkatrészt, gázszerelési anyagot, gáz- és szénmonoxid érzékelőt.


Leírás Új állítható pb gázreduktor nyomáscsökkentő eladó A fent nevezett. Kimenő nyomás a reduktoron nem állítható. Háztartási propán bután reduktor állítható – mbar. Hollander pb palackhoz bal menetes 8mm tömlővéggel. Hegesztő berendezések, hegesztőgépek és tartozékaik.


Ez a Pb gázreduktor egyaránt használható 30mBar és mBar üzemi nyomáson működtethető gázkészülékhez.

A nyomáscsökkentő tetején lévő tárcsa segítségével lehet beállítani a nyomáscsökkentő által biztosított nyomást. Normál háztartási Pb palackokra csatlakoztatható. Kiválóan alkalmas élelmiszerek és italok hidegen tartására. Ahhoz, hogy a tárolt élelmiszerek hidegek maradjanak szükséges a Campingaz FeezPack jégakku hasznhálata, mely nem tartozék, különböző méretben külön. Amennyiben nem tudjuk fogadni hívását, visszahívjuk, megértését előre is köszönjük.


A hét minden napján hívható Hétvégén és ünnepnapon is. A több mint éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően vezető helyet foglalunk el a magyarországi hegesztőanyagok és eszközök értékesítésében. Hirdetés helye: XVIII. Kattints a térkép megnyitásához!


A Honlapon elérhető termékek szállítási határideje minden termék mellett feltüntetésre kerül. Magyarország mely területére kéri Felhasználó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések