2016. február 22., hétfő

Csúszásgátló széklábra

Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Check Out Antiviral on eBay. Fill Your Cart With Color today! New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items.


A termék csomagolása a szállítás során sérült, használatba véve soha nem volt. Az egyik lábáról hiányzik a csúszásgátló. A Mega Plast Dolce MP4szék tökéletes választás mindenki számára. Felragasztható csúszásgátló székek és bútorok lábára és aljára.


Nincs több karcolás a padlón! Csúszásgátló szalag öntapadós. Szélessége 19mmHosszusága 3méterFekete. Csak az üzletben megvásárolható.


Ingyenes apróhirdetési portál mindenkinek. Nálunk ingyen hirdethetsz és böngészhetsz a képes hirdetések között. Hirdetésfeladás egyszerűen, keresés városok szerint. Ideális otthoni vagy irodai bútorok, műszaki cikkek stabil, csúszásmentes rögzítésére. Nem karcolja a padlót.


Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! A székalátétek hátsó oldala csúszásgátló bevonatú, ami megakadályozza a szék mozgatása közben az elmozdulásukat. A méretválasztásnál célszerű a szék mozgásterét bő ráhagyással meghatározni, hogy az alátét felülete a szék közvetlen mozgásterén túl is kellő védelmet biztosítson a kopások ellen.


Discover the Magic of Easy DIY! Tyúklábas IH típusú tanuló szék , Osztott palástú kivitelű. Töltsd le ezt a szabadon felhasználható képet a Felszerelések Papucs Szandál témakörben, a Pixabay szabadfelhasználású képektől és.


Egyéb termékek - Szeretne műanyag háztartási eszközöket vásárolni online? Látogasson el webáruházunkba és tekintse meg termékkínálatunkat! Vásárlás: Székalátét árak, eladó Székalátétek. Akciós Székalátét ár!


Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Szállítási idő: 2-munkanap. Webáruház árai minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Tisztelt partnereink.


A jelenlegi helyzetre való tekintettel. Pesti úti boltjaink szombatonként zárva tartanak. Megkérjük szakember partnereinket, hogy rendeléseiket e-mailben adják le.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések