2016. február 8., hétfő

Mosható betegalátét

Free Shipping Available. Money Back Guarantee! PelenkaOnline - az Online Pelenka webáruház.


Nagyméretű betegalátét , speciális kialakításának köszönhetően könnyedén leteríthető és rögzíthető, így megfelelő kiegészítő védelmet nyújthat inkontinencia problémával küzdő betegek számára. Az Abena mosható betegalátét ideális kiegészítő védelmet nyújt az ágyneműk számára. Az alátét kerekített sarkokkal rendelkezik, melyek. ABRI-SOFT MOSHATÓ BETEGALÁTÉT 45CM X 45C.


A 45×cm-es mosható alátét ideális a kerekes székek, fotelek, ülések és kanapék védelmére. A termék hosszútávú használatra alkalmas. A hajtóka a matrac alá tűrhető, ezáltal biztosítja, hogy az alátét a helyén maradjon. Speciális mintázata tökéletesen eloszlatja a nedvességet az alátét belsejében. A nedvszívó mag hosszú cellulóz szálakból készült a tökéletes abszorbitás érdekében.


A vízálló hátlap és vízzáró szélek megakadályozzák a. Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. A papírvatta több rétegből álló, nedvszívó maggal és polyetilén védőfóljával ellátott betegalátét. Az alsó védőfólia nem ereszti át a folyadékot. Gyógyászati segédeszközök és egészségmegőrző termékek webáruháza.


A betegágy matracok védelmét többféle módon megvédhetjük. A legolcsóbb megoldás a gumírozott szélű PVC ágyvédő lepedő. Ennél tartósabb a vastag PVC lepedő, valamint az egyszerű gumilepedő lepedő.


Babaház Textilpelenka db-os fehér 70xMinőségi, mosható textil pelenka! Mosógépben °C-on mosható. Fertőtlenítőszerekből egyszerre jelenleg maximum 10db me. Rövid leírás: Ágy védelmére szolgáló a. Amennyiben más névre kéri a száml. Seni Soft betegalátét.


Abri-soft mostható alátét 45×cm. Nedvszívó mag cellulóz rost őrleménnyel. Belső fedőrétege puha Vlies nedvességzáró fóliával. Hátoldala nedvességzáró fólia, melynek kialakítása speciális, nem csúszik el. Vásároljon olcsón webshopunkból.


Lactacyd Sensitive, db, Intim higiénia nőknek, A minőségi Lactacyd Sensitive készítmény az intim test. Betegalátét rétegű , szövet és PE ? PE fólia csíramentes gátat képez a beteg alatt. Veszprém, Pápa, Szekszárd. Extra erős nedvszívó hatás.


A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát! Nagy nedvszívó képességű betegalátét Használható felnőtteknek, babáknak Csúszásmentes vízzáró alsó réteg Vastag nedvszívó középső mag Puha bőrbarát felső réteg 40cm x 60cmAz ár alátétre vonatkozik. Mi, a dm-nél nap mint nap azon dolgozunk, hogy még örömtelibb legyen a vásárlás üzleteinkben.


Kellemes környezetben, világos terekkel, széles választékkal várjuk vásárlóinkat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések