2016. február 16., kedd

Horganyzott bordás lemez árak

Horganyzott lemez , és egyéb anyag vásárlás a Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél. A teljes lemez szélességre számolt ár 5–kal kedvezőbbnek tűnhet ha nem. RAL színskála szerinti műanyag poliészter lakkbevonatú horganyzott acél. Olcsó új eladó és használt Bordás aluminium lemez árak.


Vas vagy horganyzott lemezek vágását LV4-ig.

Ereszbevezető lemez fm, 25cm kiterítés. A magasbordás trapézlemez. Bordás vaslemez, és egyéb anyag vásárlás a Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél. A cserepeslemezek szállítására használt járműnek olyan hosszúságú rakodó felülettel kell rendelkeznie, mint amilyen a lemez hossza.


A hosszabb (3m feletti) megrendelések alá stafni fa kerül, gátolva a lemez behajlását szállítás során. Dömsö Kunszentmiklós, Ráckeve, Kiskunlacháza, Dunaharaszti, Budapest Soroksár, Taksony. Bordás lemez - A megvásárolt árut igény szerint kiszállítjuk a megadott címre.

Adott esetben daruval felszerelt tehergépkocsival a lerakodásban is segítségére lehetünk. Webáruházunkban horganyzott lemez termékeinket is megtalálja. Kiválasztja, megrendeli és már visszük is. Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.


Acéllemezek nagy választékban már 2. Látogassa meg Magyarország legnagyobb online vasáruházát. Válasszon, rendelje meg és már visszük is. Festett és horganyzott trapézlemez - tisztázzuk a fogalmakat.


Rendeltetéstől függően különböző magasságú és bordakialakítású lemezek érhetők el. Az egyes típusok karakterisztikái megmutatják a lemez masszívságát, strapabíróságát, melyet a lemezvastagság szintén erősen befolyásol. Kiválóan használható csúszásmentes felületek kialakításához, a tüzihorganyzásnak köszönhetően nagymértékben korrózióálló.


Kis igénybevételnek kitett (pl. lépcső) kültéri felhasználásra is megfelelő. Csúszásgátló, rezgéscsillapító, ipari felhasználásra. A keresztirányú bordázat extrán csúszásmentessé teszi, és segít a nedvesség elvezetésében. Ideális gumipadló fektetésre.


Viszonylag lágy, könnyen vágható, könnyen ragasztható.

Olajnak rövid időre ellenáll. Vasanyagokat nem árusítunk! Az alábbi árak a lakatos munkát megrendelő ügyfeleink részére tájékoztatásul szolgálnak. Dekor lemez Fehér színű T14-es bordás trapézlemez mm anyagvastagsággal dekorációs célra. Garázsok, műhelyek, belső felületek burkolására, álmennyezetnek tökéletes megoldás.


Bármi ami vas és acél, nálunk megtalálja: vasanyag, zártszelvények, acél- és horganyzott csövek, szög-, lapos, kör-, beton-, négyzet-, I- és U-acél, betonacélháló, finom-, durva- és bordás lemez , stb. Megrendelés esetén házhoz szállítást is vállalunk! Debrecen területén.


Elérhető trapézlemez árak , első osztályú minőség, nagy színválaszték. Kiszállítás országosan. A mm anyagvastagságú horganyzott , vagy színes trapézlemez praktikus tetőburkoló anyag fa, vagy acél tartógerendára erősítve.


Element T18-as lemez felhasználása tetőre. Szerelése gyors, sok időt spórolhatunk meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések