2016. február 8., hétfő

Fából készült használati tárgyak

Fából készült használati tárgyak. Ezeket a tárgyakat természetesen akkor készítsük el a gyerekekkel, mikor már elég gyakorlatuk van a faragásban. Ha például az éves órás keretben gondolkodunk, akkor ezt már a következő évre érdemes tenni.


Ezen tárgyak között találunk könnyebben elkészíthetőeket és nehezebben. Itt a fantáziám használhatom, természetesen karöltve a megrendelő elképzelésével. Szeretnék elmesélni egy történetet.

Sétáltam a kertemben. Nem olyan nagy, de mindig találok benne valami új szépséget. Lehet az egy virágba borult bokor, a friss paradicsom vagy. Ivócsanak, evőeszközök : Ezeket az eszközöket már nem csak ajándékozásra készítették, hanem saját használatra is, ettől függetlenül nem kevésbé díszesek.


Bútorkészítés házilag, fából készült dolgok, kerti bútorok fából , használati tárgyak fából , gyerekjátékok fából , díszek és dekorációk fából , barkácsolási tippek,. A fa használati tárgyak alapanyagaként is remekül megállja a helyét, hiszen időtálló, könnyű és kedvező áron beszerezhető. Kézzel festett használati tárgyak fenyőfából, amelyek díszítménye a környékre, ill.


DINPI területére jellemző gyógynövény vagy réti virág, esetleg fűszernövény.

A tárgyak mintáit saját fotózásból, megfigyelésből vagy Farkas Sándor Magyarország védett növényei c. Különleges, névre szóló ajándékok az igényes. Antik-pácolt, gitáros palac. Szép, szú mentes fa használati tárgyak a múltból - Régi, csiszolt, szép faerezetű gyúródeszka - Öreg sámli - restaurált, számtalan festékrétegtől megszabadított szép sámli ülőke - hurkatöltő, tésztanyújtó sodrófa, tojástartó, óriás fakanál. Zsíros Miklós – Kunmadaras. Levendula mintás fa poháralátét.


Múlt századi hírességek esküvői fotói. Művészi alkotások, horgolt falevelekből. Prémium minőségű, tömör bambusz vágódeszka, mely kiváló ajándék a főzés és a gasztronómia kedvelőinek. Használati tárgyak - Saját készítésű kézműves termékek elérhető áron.


Egyedi elképzelés alapján bármi ami fából készül megvalósítom. Natúr fenyőből készült. Létrás kis talicska. Akár a kert vagy a lakás dísze is lehet.


Tolltartó - Pink (lány), Tolltartó - Világos kék (fiú), Tároló doboz - téglalap alakú Fényes ezüst színű (unisex), Tároló doboz - szív alakú Fényes ezüst színű. Hasznosítsuk őket újra a kertben, akár díszként, akár használati tárgyként! Inspiráló ötleteket mutatunk.


Egy régi fából és fémből készült kocsi újrafestve egyszerre lehet pakolófelület a virágtartók számára, de akár szállítóeszköz is a teraszon, vagy a kertben.

DVÖZLÖM HONLAPOMON! A fafaragást autodidakta módon sajátítottam el. Termékeim nagyobbik része zsűrizett népművészeti ill. Az esztergált tárgyak sokfélesége miatt, több fajta esztergagéppel dolgozunk… Korlát oszlopok, széklábak, asztallábak.


Fő profilunk a fa esztergálása. A korlátok, galériák fából készült oszlopait általában esztergálással alakítjuk ki.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések