2016. február 15., hétfő

Csatos üveg 2 dl

Légmentesen záródó cserélhető gumitömésű literes csatos üveg csomagolásmentes vásárláshoz, élelmiszerek tárolásához, vagy akár otthon készített ételek elviteléhez. Erős fém csattal, hogy minél tovább tudd használni. Mire használhatod a csatos üvegeket egy hulladékmentes háztartásban?


Ez az decis csatos üveg kitűnő választás, ha hulladékmentes elveket. Liter terméket találtam.

Hegedű 2l csatos díszüveg palack. Tárolt változat Bolyhos pálinka csatos üveg l. Boros üveg Varga logós l. Speciálisan formázott üvegpalack , dl -es üvegpalack , a különlegeset. Ft Az üveg fedők világos pasztell színei elegánssá és kifinomulttá teszik az üvegtárolást konyhában, fürdőszobában vagy a babaszobában.


Leírás: Zöld színű, boros üveg dugó. Fido 7Ft A Fido csatos üveg szivárgásmentes, hermetikusan záródik, az üvegbe tartalmát védi a levegőtől és a nedvességtől. Laposüveg dl , csavarzáras.

Palack Renuage 3L színt. Flasche literes csatos üveg palack. Ideális italok tárolására vagy ajándékozás céljából. Az alap ár nem tartalmazza a zárócsatot, csak ha bejelöl hogy kérsz hozzá!


Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Az 5darabtól ár csak személyes átvétellel, vagy raklapos kiszállítással érvényes! Csatos FCveg elad F3! Anyaga: üveg , űrtartalma: literes, magassága: 2cm.


Használható különféle különféle száraz élelmiszerek-és fűszerek tárolására. Tartalék nagy gumi külön vásárolható hozzá (mm-es). Gallone füles csatos üveg lit. Bella 2ml üveg szintelen.


Elit bordói boros üveg. Konyhafelszerelés webshop, étkészlet, tányérok, evőeszköz, tésztagép, cserépedény, befőttes üveg , poharak, konyhafelszerelés. Frantoio dl csatos üveg palack, pálinkás üveg.


Első használat előtt tisztítsd meg a terméket. A vásárolt termék(ek)re a Polgári Törvénykönyv (6:157. §-6:167. §) által meghatározott kellékszavatosság szabályai vonatkoznak fogyasztó esetében a vásárlás napjától számított évig, meghatározott feltételek mellett.

A vásárlást követő fél évig az eladó kötelezettsége a bizonyítás, fél év elteltével a. A szállítási és fizetési módot a megrendelés során a rendelés összesítő oldalon választhatja ki, itt kerül feltüntetésre a megrendelt termék kiszállításának díja is. A legjobb focista. Borpatika Borászati szakbolt és borászati laboratórium. Nem foglalkozunk göngyöleg eladással és átvétellel!


Igen széleskörű és kiváló minőségű termékek közül lehet válogatni, segítőkész eladók, fizetési lehetőségek is sokrétűek, amiből én az internetes előreutalást nagyon pozitívan fogadtam, a szállítási idő nagyon rövid volt, a termék rendben, épen megérkezett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések