2016. február 15., hétfő

Lacobel üveg konyha

Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Lacobel üveg (mm vastag) gyárilag festett - raktáron tartunk belőle fajta színt.


Nem lehet edzeni, ezért nem hőálló, főzőlap közelébe, konnektor furat esetén, és konyha hátfalnak nem ajánljuk ! Az üvegtáblákat igény szerint méretre vágjuk, csiszoljuk, fúrjuk.

Ragasztható, élcsiszolható, fúrható. Mindenféle festett üvegek gyártását vállaljuk az Ön által kiválasztott RAL színben. Létezik gyári francia LACOBEL üveg színtől függetlenül (szereléssel együtt), gyönyörű csillogó színekben léteznek mm vastagságban: piros, vaj, fehér, kék, narancs sárga, zöl alma zöl fekete, ezüst kék, bézs, light bézs, stb. MyColour by Lacobel , AGC’s colour-on-demand service, is available for orders of at least 2mper colour (contact your AGC representative for more information).


The glossy look of Lacobel combines seamlessly with its matt alter ego Matelac. Világ Kft Síküvegek - Síküveg árlista, síküveg fajták, üveg árak: Síküveg árak: float üveg , planibel üveg , reflexiós üveg , lacobel üveg , festett üveg , homokfújt üveg , savmart üveg , színes savmart üveg , ragasztott biztonsági üveg , drót üveg. A skála elég széles színekben létezik és könnyen megmunkálható az üveg illetve ajzat furatokat is teszünk ami teljes takarásban van és rácsavarozható az üveg felületre.


ROBAX) üveg , LACOBEL üveg.

Az üveg egyre népszerűbb beltéri dekoráció, például. Tőlünk azonnal üvegcserét és üvegpótlást is bátran kérhet, és nem akadály számunkra a kirakatüveg , illetve a thermo üveg , a lacobel üveg. Egyre divatosabb megoldás a konyhában üveggel dekorálni a konyhapult és a. Ezek a Lacobel üvegek vagy mm vastagságú float üvegből készülnek oly módon, hogy az üveg egyik oldalt festék, majd ezután lakk réteggel látják el. Mindez garantálja az optimális ellenállást a karcolódással és a szennyeződéssel szemben, a könnyű karbantartást és az időállóságot. A konyhapult és a konyhaszekrény közötti falfelületre szerelhető üveglapnak célszerű edzett biztonsági üvegből készülnie.


Az edzett üveg 2°C-ig tartósan hőálló, tehát nem okoz gondot a sütő és a főzőlap közelsége. Méretre készül, ezért maximálisan illeszkedik a konyhabútor és a fal kialakításához. Lowest Prices on Top Items. Az egyedi üvegfalak, üvegkorlátok, zuhanykabinok pont akkorák és pont olyanok, ahogy azt megálmodtad.


Bay Is Here For You! Méretre vágás Üvegcsiszolás Üveg fúrás Tükör Képkeretezés Akvárium Autóvisszapillantó Sütőajtó. Keresés × Főoldal Szolgáltatások. Varázsa abban rejlik, hogy egyszerű, mégis mutatós.


A konyha az otthonunk egyik leggyakrabban használt helyisége, hiszen itt történik a mindennapi étkezések előkészítése és elkészítése, gyakran az étkezések is itt zajlanak. Konyhai eszközök - remontche. Fontos események és ünnepek alkalmával a fenséges lakoma is itt születik meg.

Ezért a konyhának praktikusnak és kellemes. Felújítaná konyháját? Vagy teljesen újat építene? Cégünk tökéletes megoldást kínál, a színes, vagy festett dekorüveget!


A falra, burkolatra, vagy a burkolat közé. Számos színárnyalat közül választhat! A csempe helyett már többféle, hasonló tulajdonságú anyagot is felrakhatunk, hogy védjük a falat, és modern. Lacobel glass is a coloure back painted type of float glass. It is extremely popular in contemporary interior design as a form of decorative glass, thanks to its glossy and unique finish.


Hogy a konyha ne tűnjön túl nagynak, egy belső és egy külső részre bontottuk. Belülre kisebb mélységű, matt gyöngyszürke elemeket terveztünk, amiket magasfényű, festett fehér szekrényekkel vettük körbe. A ragyogást fokozza a kvarckő munkapult és sziget, a Grey Metal üveg hátfalpanel és a sziget oldalába épített. Az színes üveg árak tekintetében igyekeztünk egy olyan megoldást kitalálni, amellyel a megrendelőink biztosak lehetnek benne, hogy mind minőség, mind az üveg ár tekintetében a legjobb helyre fordulnak, ha minket bíznak meg a kivitelezéssel.


Mi biztosak vagyunk benne, hogy a vállalkozásunk kis és nagykereskedelmi háttere.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések