2016. február 4., csütörtök

Kábeldob 50m

Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Ingyenes házhozszállítás. A HJR 3-kábeldob egy strapabíró műanyag tartóval lett ellátva, amelyhez méter hosszú H05VV-F 3G mm?


IPkivitelben készült kábel tartozik. A termék előnye, hogy akár feltekerve is hasz. Hagyományos feltekerési rendszere műanyag rögzítővel a kábel rögzítésére. Solight hosszabbító kábel hőbiztosítékkal. Home kábeldob , m vezetékkel HJR 4-50.


Aljzata védőérintkezővel rendelkezik. M KÁBELHEZ és még 3termék közül választhat a kategóriában. Rendezze be otthonát Praktikusan! A dobtest rugalmas mûanyagból készült.


Stabil acélcsõ váz. A köpeny rugalmas gumiból készül. Biztonsági rendszerrel túlhevülés ellen védett. Hosszabbító kábeldob 50m 3x5mmvezeték. LED világítás és vilanyszerelési anyagok webáruháza.


Kedvező árakon, széles termékpalettával és akár ingyenes kiszállítással várja webshopunk! Home HJR 4-kábeldob, 50m vezetékkel. Fém talppal Visszaállító gomb a kio. Somogyi Elektronic kültéri kábeldob 50m 3Gx5mm2.


Raktáron az üzletben. Személyesen átvehető. KÁBELDOB 50M DUGALJ IPFEKETE és még 2termék közül választhat a kategóriában. Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés – kábeldob. Powermat kábeldob dobos hosszabbító 50m Minőségi termék!


Huzal keresztmetszete: x mm 2. A hét minden napján hívható. A Letakarva használni tilos! Ez esetben a HJR 4-ideális választás az Ön számára! Kábeldob SAL 50m vezetékkel 3X1. Használja a jelenlegi tartózkodási helyet.


Az Ön tartózkodási helye nem meghatározható. Mi azonban terméket helyeztünk bevásárlókosarába.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések