2016. június 13., hétfő

Utánfutó kábelköteg

Ft-os áron elérhető. Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Az utánfutó csatlakozó bekötése kellene.


Utánfutó elektromos csatlakozása. V 25W-os izzóm, ami bedugható a multiméterbe (párhuzamosan a mérőkábelekkel ).

UEB7AS utas univerzális utánfutó vezérlő elektronika. Sajnálom, hogy nem forrasztva vannak a kábelek így lehet, hogy nem. Aljzat, szemből nézve, tehát arról az. Deutsch csatlakozók és tartozékai. Elektromos kábelköteg elektronikus utánfutó modullal.


A elektromos szett nagyon kicsi áram fogyasztása miatt, alkalmas a LED lámpákkal ellátott autókhoz is, akkor is, ha LED lámpákkal van ellátva az utánfutó. No kiszúrták, hogy nincs utánfutó index működőképességét visszajelző.

Kábelköteg : A jelű része - pólusú csatlakozóhoz menő vezetékek. B jelű része - vezetékek a készülék vezérléséhez, (rákötések a gk. lámpáin). C jelű része - előre menő vezetékek (táplálás, LED negatívja, szinkron vezetékek).


A termékárakat és szállítási díjszabást az adott forgalmazó az utolsó ÁrGép-es frissítés óta esetleg módosította. Minden ár az adott forgalmazótól származó bruttó ár, amely a szállítási költséget nem tartalmazza. Használt SUZUKI JIMNY személyautót vásárolna? Vagy új SUZUKI érdekli?


Kattintson és nézzen körül kínálatunkban! Magyarország legújabb használtautó adatbázisában! Az itt bemutatott adatokat, különösen az egész adatbázist, nem szabad másolni.


Miért van szükség utánfutó elektronikus vezérlőegységre ? Melyik E-szettre van szükségem ? Amennyiben szüksége van ponyvás és ponyvázatlan utánfutóikkal állunk rendelkezésére. A kábelköteg fényképén láthato hogy a Blink vezetékeit hogyan kell bekötni ( Kék, sárga és piros). A kéket a feketéhez (31) kösd hozzá, de azt ne vágd el!


A csatlakozó felöli végére forraszd a sárgát, míg a másik végére a pirosat.

Tekintse meg egyedülállóan széles trailer és utánfutó alkatrész kínálatunkat. Termékskálánkat ügyfeleink igényeihez szabva fejlesztjük. Mi odafigyelünk arra, hogy kevésbé használható vagy problémás termékeket ne forgalmazzunk, ne okozzunk csalódást vásárlóinknak.


Kizárólag minőségi elemeket forgalmazunk. Vonóhorog Tudástár GYIK-GYakran Ismételt Kérdések Rendelés előtt fontosnak tartok egy kis gyors talpalót tartani vonóhorgokról, hogy mindenki tisztában legyen az igényeivel, elvárásaival, és tisztán lásson a vonóhorog piacon. Sziasztok ebben a videóban egy utánfutó felújítását fogjátok látni és ha tetszett ez a videó akkor dobjatok egy lájkot. Tervezze meg útvonalát vonóhorog és utánfutó alkatrész üzletünkbe: Budapest Debrecen Győr Kecskemét Miskolc Nagykálló Pécs Szeged Székesfehérvár Szolnok Szombathely Újfehértó. Kiváló minőségű alkatrészek olcsón!


Ha nem találja, amit keres, hívjon minket és segítünk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések