2016. június 10., péntek

Dil 052 mágneskapcsoló tekercs

Amugy tényleg lehet kapni a vaterán dil 0–es mágneskapcsolót. Dil -és Dil -ás behúzótekercsek 24V- 230V- 400V osak. Dil Behúzótekercsek 00-tól 6-22-es méretig. A DiL – 0es az tuti jó bele.


NEVE: Villamos elosztó szekrény ÁRA : 195. Többféle Ganz Dil - 0mágnesk kedvezményes áron a TeszVeszen! Vásárolj akár regisztráció nélkül,. Eladó a képen látható mágneskapcsoló , mágnestekerccsel.


Arra figyelj még, ha a mágneskapcsoló nagy. Hozzáadás a kedvencekhez. A d betű késleltetve nyitó érintkezőkre utal. Együtt megvásárolva kedve.


Dil-0volt rajta, mit hova kell kötni egyszerűbb lenne, de köszönöm ezt is. Az üzleteinkből visszakért vagy beszállítóinktól beérkező termékekre átlagosan 2-nap logisztikai határidőt kell számolni! Segítségre van szüksége a választásban? Schneider Asfora kapcsoló DYMO feliratozás technika Electraplan földelő szonda ELKO EMIKA FINDER Ganz KK mágneskapcsoló.


Tudnátok segíteni abban hogyan kell bekötni a motort és ezt a mágneskapcsolót egy fázisnál. Gondolom a tekercset cserélni kell 230v-osra. Amikor az áram átfolyik az elektromágnes tekercsén, mágneses mező épül fel, ami megmozdítja a kontaktor vasmagját.


A tekercsek eleinte több áramot vesznek fel, amíg a vasmagok nem érnek a tekercs belsejébe, és az induktanciájuk nem növekszik meg ezáltal. A mozgó érintkezőket a mozgó mag viszi magával. GANZ Kapcsoló- és Készülékgyártó Kft.


DIL -tekercs 230V. Ft-os áron elérhető. Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Eladó,új, mágneskapcsoló ,műanyag dobozban,motorvédővel. Nekem van egy olyan érzésem ezzel a kérdéssel kapcsolatosan, hogy a kérdező a legolcsóbb megoldást keresi.


Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen kivételes akcióinkról! Hírlevél feliratkozás. LED világítás és vilanyszerelési anyagok webáruháza. Kedvező árakon, széles termékpalettával és akár ingyenes kiszállítással várja webshopunk!


Jellemzõk FÕÉRINTKEZÕ RENDSZER - terhelésselAC. Mágneskapcsolók, kontaktorok széles választéka azonnal raktárról. Kínálatában valamennyi, az iparban jelentősnek számító gyártó termékei megtalálhatók.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések