2016. június 23., csütörtök

Bambusz falvédő ár

A fonállal összeerősített bambusz rolót legtöbbször ablakok sötétítésére rolóként használják de napjainkban az egyre dekoratívabb bambusz rolók megjelenésével mind többször felhasználják ezeket is bambusztapétának, ajtóbetétanyagnak. Minden feltüntetett ár Bruttó kiskereskedelmi ár. Amennyiben Ön viszonteladó, lakberendező, asztalos, beruházó a részletekért kérjük hívjon telefonon minket.


Bambusz falvédő , falvédő ágyhoz rendelése. A szállítás díjakat itt tekint.

A falvédőként használt bambusz termékek között különféle. Szeretne akár kedvezményt kapni? Legyen klubtag és vásároljon kedvezőbb áron ! Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön legfrissebb.


De ezen felül miért jó éppen a bambusz vagy a lenvászon, mitől. Ez a bambusz falvédő típus mind a két oldalán dekoratív, ezért térelválasztó panelnek is kiváló. Az anyagot bambusz pálcák és lécek összefonásával állítják elő, megegyezik a bambuszroló alapanyagával.

Nemcsak beltéri falburkolat, bambusz falvédő de ajtóbetétanyag is lehet. Külön előnye az anyagnak, hogy jó. Ha bambusz parkettát szeretnénk akkor érdemes elgondolkodni azon, hogy mind színben mind hangulatában nagyon jól illik hozzá egy bambusz falvédő. Ennek a bambusz lambériának a. Pawpaw, Indián banán Lombhullató cserje vagy kis fa.


A bambusz roló maximális szélesség 4m lehet. Wallart, Loft Design 3D és Kerma műbőr falpanel webáruház. D falpanelek, falburkolatok gyártása és forgalmazása. Ahogy Önnek praktikusabb! Ezért előreutalás esetén kérjük ne utalja előre a rendelés által jelzett összeget, várja meg ügyintézőnk visszajelzését.


A webáruház a bambusz árnyékoló, roló alapanyagokból kötelezettség nélkül díjmentesen mintát küld postai úton. Kérje ingyenes bambusz falvédő , árnyékoló, roló mintacsomagunkat, kattintson. A cikkszámok és fotók mellett a pontos méret és alapanyag valamint a bruttó ár is fel van tüntetve. A falburkolatok színmintáit vásárlás előtt javasoljuk élőben is megtekinteni.


A legkisebb falvédőnk 1cm-es, de van 1cm-es is, amit félbe tudunk vágni, így db 90x1cm-es darabból meg lehetne oldani az ágy melletti falburkolást. Erről bővebb információt és.

A falra ragasztással lehet rögzíteni a bambusz falvédőt. Színük barna, és natúr. Természetes bambusz anyagból.


Az egyedi megjelenésű és dekoratív bambusz nagyon jól alkalmazható tengerparti és vízparti nyaralók, horgászházak dekorációja során is. Vásárlás: Lambéria árak, eladó Lambériák. Akciós Lambéria ár ! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.


Olcsó Lambéria termékek, Lambéria márkák. Rendkívüli ajánlatainkért, akciónkért kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések