2016. június 1., szerda

Polifarbe platinum matt latex ára

Az Év Terméke Díjat beltéri falfesték kategóriában. A rétegek között kb. Extra nagy fedőképességű, gélesített, csepegésmentes beltéri falfesték, mely alkalmas új vakolt felületek, régi festett felületek, gipszkarton, valamint tapéta festésére.


Bevonata matt , tartós, könnyen tisztítható. Ft Kana Festővödör.

Különleges receptúrájának köszönhetően nemcsak mosható, hanem dörzsölhető felület kialakítására is alkalmas: 1különböző szennyeződésnek ellenáll. Penészálló: tartósan meggátolja a nedves, párás helyiségek falfelületeinek penészesedését. Platinum Glaze Platinum Glaze.


Kattints a választott színre! Az első évben csak fehér színben, de színezhető formában került a boltok polcaira az egyrétegű, csepegésmentes, mosható és illatosított beltéri falfesték. OBI Easy Color beltéri falfesték Green Tea matt l (1) Héra kül-beltéri mészfesték l. Akciós Diszperziós festék, beltéri falfesték ár!


Santal - Hipoallergén falfesték és glett, amely az egész családra figyel.

Poli-Farbe Inntaler Interior Dispersion Distemper Poli-Farbe Inntaler Interior Dispersion Distemper. Magasabb az ára , és le kell kaparni, ha egyszer át akarjuk festeni. A festékkel bevont felület szép és tartós, nem. Fűrészporos tapétára nem kenhetjük, mert lehúzza azt a falról. A mosható falfesték, amilyen a latex festék is, meglehetősen pénztárcabarát, mert bár az ára magasabb, nem szükséges a rendszeres újrafestés, elegendő egy nedves ronggyal áttörölni.


POLI-FARBE PLATINUM MATT LATEX - beltéri falfesték - fehér 5L. DULUX A NAGYVILÁG SZÍNEI - beltéri falfesték - csillogó hómező 5L. A színek egymással. Vo svojom portfóliu máme viacero ocenených produktov, pre ktoré sa zákazníci k našej značke radi a opakovane vracajú.


A festés és száradás közben biztosítsuk a megfelelő szellőzést! Poli-Farbe gyártósoráról a hazai festékpiacon egyedülálló formaldehidmentes falfestékek gördülnek. Akciós Poli-Farbe Diszperziós festék, beltéri falfesték ár! Kőhatások beltérben. Mutatok néhány ötle.


Ez a mosható festék, ami azon túl, hogy a szakemberek munkáját segíti, a hobbifelhasználóknak is sikerélményeket okoz a felhasználás során. Ne csak mos akár dörzsöld is! A pasztellszínek már nemcsak a gyerek- és hálószobákban képzelhetők el, hanem a nappalik, étkezők meghatározó színei is lehetnek.

Megfelelő árnyalatokkal kombinálva (fehérrel, szürkével, bézzsel) finoman elegáns hatás érhető el használatukkal. Ellenáll a magas páratartalomnak, penészálló bevonatot képez. Illatosított, így a frissen festett lakásban sem uralkodik kellemetlen festékszag, Felhordása ecseteléssel, finomszőrű hengerrel történhet vagy max. Akciós Festékek, lakkok ár! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.


Vásárlás: Festékek, lakkok árak, eladó Festékek, lakkok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések