2016. június 28., kedd

Felfújható vendégágy pumpával

A felfújható ágy könnyen mozgatható és helytakarékosan tárolható. A JYSK kínálatában különféle matrac modelleket és minőségeket talál. A beépített pumpa nélküli darabokhoz természetesen megfelelő.


Az ágyba beépítettek egy lábpumpát is, így nincs szükségünk külön matracpumpára. A kitekerhető szelepnek köszönhetően gyorsan le is lehet ereszteni. Felfújható Vendégágy ! Az INTEX világvezető a felfújható vendégágy és bútor gyártásban. Az elketromos pumpával egybeépített vendégágy nagy segítség, ha gyorsan kényelmesen kell fekhelyet biztosítanunk.


A pumpa segítségével, minden erőlködés nélkül tudjuk az ágyat felpumpálni. Csak némi áramra van szükségünk. A megemelt fejrész miatt. Termékelégedettség: A fejtámlának és a felső rész puha, plüss borításnak köszönhetően rendkívül kényelmes, a beépített elektromos pumpával (230V) pedig könnyedén használatba vehető felfújható ágy.


A csúszásmentes felülettel ellátott felszíne kényelmessé teszi a felfújható ágyat, amelynek dupla réteges kialakítása biztonságos alvást garantál. Terhelhetősége: 2kg. Szállítási díj min.


A komfortos vendégágy fejrésszel és bolyhozott felülettel kényelmes fekhelyet biztosít Önnek és vendégeinek. Gyors és egyszerű összeszerelés. Használat után kényelmesen és helytakarékosan berakható a vele szállított.


Kétszemélyes felfújható vendégágy vagy kemping matrac, pumpával és két párnával. Hasonló vendégágy nagy választékban a Medencekell. Van az a felfújható matracágy , amit nem pumpával vagy lábbal kell fújni, hanem a hálózatra dugva egy pillanat alatt fölfújódik. A vendégágyak, felfújható bútorok nagyon praktikusak, mert ha nem használjuk őket, akkor nagyon kis helyen elférnek. Amennyiben jönnek hozzánk, akkor pedig pillanatok alatt nagyon kényelmes fekvőhelyet tudunk kialakítani.


Sok vendégágy elektromos pumpát is tartalmaz, így pillanatok alatt kényelmesen fel tudjuk fújni őket. Nem alkalmas arra, hogy ugráljanak, vagy álljanak. A Comfort Queen - felfújható vendégágy elektr.


Praktikusak és kényelmesek, akár tartós alvásra, vendégszobába vendégágynak vagy karácsonykor ha jön a család. Feljújható kanapék és fotelek széles kínálata. Az Intex matracain puha bevonat van a még nagyobb komfortért, valamint egyes típusokban.


Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Tartalmaz egy beépített pumpát, amely biztosítja a gyors fújást és leeresztést. Az első használatbavétel előtt a felfújható ágynak legalább napig teljesen felfújt állapotban egy meleg, jól szellőző helyiségben kell lennie. A matracban van egy integrált 2voltos pumpa és egy kábelkamra is.


Ugrás a képgaléria elejére. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések