2016. június 23., csütörtök

Hinta tartó kampó

Kampók és szegecsek vásárlása és rendelése az OBI-nál. Hinta kampó , hinta horog karabinerrel Hintakampó karabinerrel, műanyag gyűrűvel, db anya és db fakötéső alátéttel A műanyag betétgyűrű, a halk működésre szolgál, hogy ne fém a fémen forduljon és kopjon. Hinta tartó kampó 90xmm kenygellel 9xcm-es négyszögletes gerendára szerelhető.


Akciós kampó akár házhozszállítással is! A Kampó hintához, fába történő befogatáshoz leírása: Nem csak hintához, hanem akár virágtartóhoz vagy bármihez amit függeszteni szeretnénk. Hinta állványok Tartó gerendái ötrétegű kontra pozíciós ragasztással készülnek ami kiemelkedően nagy terheléseket is biztonsággal elbír. Telepíthetőek Önálló hintaként , több állvány egy sorba helyezéssel, vagy mint hinta modul más mászó és emelvényekhez ,eszközökhöz csatolva.


A fából készült hinta ideális szabadtéri játék a gyerekeknek. Olvassa el, hogyan készíthet önállóan kültéri hintát fából, egyszerű lépésben. Rétegragasztott fa, galvanizált hintacsukló, porfestett fém tartól bak és sarokelemek , alumíniumbetétes bébi hinta.


Ezt a hinta állványt db biztonsági bébi. Magánszemélyeket nem áll módunkban kiszolgálni. Webshopunk kizárólag kis- és nagy kereskedések, valamint végfelhasználók számára érhető el érvényes vállalkozói adószámmal. Ahogy Önnek praktikusabb!


OBI barkácsáruház - az éllovas a barkácsolás, az építkezés és a kert világában. Fedezd fel megfizethető bútorainkat, friss ötleteinket és lakberendezési inspirációinkat, melyek minden pénztárcához és otthonhoz passzolnak. Találj termékeket és inspirációt, hogy megteremthesd álmaid otthonát. Vásárolj online vagy a hozzád legközelebb eső áruházban.


A terméket mindenképpen egy felnőttnek kell összeszerelnie és ellenőriznie kell a csavarok, anyák feszességét is. A termék alkalmas bel- és kültéri használatra is, de beltéri használat esetén ügyelni kell rá, hogy elegendő hely álljon rendelkezésre, vagy minimum méter távolság legyen a lábaktól számítva. Akassza az ülést a kötéllel (1) az U-csavarra (G4), majd rögzítse az u-csavart a felső tartó oszlopra a. Hintakampó fához famenetes véggel horganzottA Budakalászi áruházunkban csak személyes vásárlás lehetséges. A webáruházon keresztül Budakalászról rendelni sajnos nem tud.


A megadott bruttó ár db-ra vonatkozik. Faáruház Budakalász:49. Az Adamo-féle hinta elkészítése Mythril leírása alapján, kiegészítésekkel. Hozzávalók: Kb 3m 1széles anyag (duplán varrva). Laphinta (kék) Választható kategóriák.


Everlast Wood Beam boxzsák tartó. A boxzsák tartó tartalmazza a rögzítéshez szükséges csavarokat. Könnyen felszerelhető. Háztartási termékek webáruháza. Oldalunkon megtalálhat mindent, ami a háztartásban kellhet.


Minden használat előtt ellenőrizze a hinta alkatrészeit, nem e kopottak, töröttek. Teljesen jó az eszköz, a műanyag rögzítő pöckök tényleg lehetnének picivel nagyobbak, illetve akár a kettő helyett több is, azoknál vigyázni kell, ne akassza le az ember véletlenül. Bőven van hozzá tartozék, más esetben 2-3ezer Ft pár kampó.


A fémek teljesen rendben vannak. VSA-Szex hinta. Párducos szex hinta , függő szex ágy.


A hinta tartalmazza a merevített fém tartó háromszöget a rúgót sőt a függesztéshez szükséges fém kapós dübelt is! Viszont nélkülözhetetlen az ágyhoz egy tartó keret vagy egy stabil mennyezet és egy elektromos fúró. Ellenőriz ez a BDSM KIEGÉSZÍTŐ. A kör alakú hálós hinta két fém karikával rögzíthető a hinta tartó állványhoz. A fészekhinta külső átmérője: cm.


A cm-es fészekhinta súlya kg. Tartós, kerekített UV álló műanyag ülések. CE és TÜV minősítéssel rendelkező termék.


Az állványon két egyszemélyes hinta , valamint egy két üléses, szembeülős hinta van. Mindig, még a játszótéren is távol kell tartani a veszélyt jelentő tárgyakat a hinta közeléből.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések